0 oy
2,034 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,095 puan) tarafından
tarafından kapalı
.... Sadece denemek istedim ve bana o kadar ***** cümleler kurdu ki neye uğradığımi şaşırdım:( Hamile olsan Sana su bile vermem dedi yarın ilk işin gidip aldırmak dedi vee Sana ve çocuklarına bakmam dedi:( sanki çocuklar başkasının miş gibi. Öyle ağrıma gitti ki...
notu ile kapatıldı: Eski post

34 Cevaplar

0 oy
(10,070 puan) tarafından
Kaçıncı çocuk bende ilk çocuğumda eşim bana istemiyorum git aldır dedi hazır değilim dedi resmen sevgiliymisizde ben hamile kalmışım gibi davrandı al sonuçlarını duvara az git gel bak oyna dedi büyük kavga ettik tm dedim aldiracam ama bugün ağda yapayım yarın aldiririz dedim aldirdigim gibide boşanma dilekçemi verecem dedim o zmn birlik otuyordum herkes karşı çıktı aldırma bosunmayin diye fln neyse hazırlandim dedim hazırım aldırmaya gidelim baktım baktım bana sarılıp af diledi olmaz dedim artık ben ne seni nede onu istemiyorum dedim ama kalbim nasıl paramparça olmuştu ondan dedi yoe diyordum halbuki o vazgeçince içimden mutlu oldum anne olmayı çok istiyordum baya yalvardi yakardı affet dedi sonra kızım doğdu deli gibiydi kızına karşı en ufak birseyde yüreğine iniyordu kızıma bişey olacak diye 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ruh hastası o adam keşke anasıda  onu aldirsaymis oksijen fazlası 
0 oy
tarafından
Ya benim anlamadığım nokta bu karı duyduktan sonra evli kalmaya nasıl devam edeceksin. Hiç mi soğumadın. Hiç mi için kalkmadı.
0 oy
tarafından
Canim seni anlıyorum ahh ben neler çektim ne laflar ne sözler 
0 oy
(51,590 puan) tarafından
mal herif dangalak
0 oy
tarafından

Postunu ve yorumlarını okudum çok büyük çaresizlik içindesin Rabbim sana sabır ve çıkış yolu versin canım 

0 oy
tarafından
Bu kadar fıtatsız olamaz kimse ya. 
0 oy
tarafından
Niye öyle bir şey diyor deli mı ne
0 oy
tarafından
Küçücük bir Allah korkusu bile yeter insana bunları yapmamak için, Allahtan korkmayan hiçbir şeyden korkmaz bu dünyada. Ama kesin sizin eşiniz domuz eti falan yemiyordur günah diye!! Allah yardımcınız olsun, size çok aydınlık, ferah, hayırlı kapılar açsın inşallah...
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Çok acı neden bu nefret 
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Çok tuhaf  Allah hidayet versin 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Eşin çocuk istemiyor mu 
0 oy
tarafından
Eşin mi düşmanın mi???
tarafından
Post eski
0 oy
(6,596 puan) tarafından
Cnm şuan aktif misin bilmem ama naptınız aldırdım mi bebeğini inşallah aldirmamissindir
(394 puan) tarafından
İnşallah boşanmıştır.
(6,596 puan) tarafından
Smd bosanmasini Allah'tan dilemek yalnıs olur bana göre belki de o çocuk doğmuş ve adam daha bağlı olmuştur ki inşallah öyle olmuştur yoksa adam degismemisse umarım boşanmıştır
(8,085 puan) tarafından
O şekilde yalan söylemiş. Hamile değilmiş
(6,596 puan) tarafından
Öyle mi kız aa ne acayip şeyler oluyur...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
0 oy
29 cevap 1,187 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
0 oy
18 cevap 415 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu

409,901 soru