0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (7,155 puan) tarafından
Kızlar geçen gün bebeğimi gece yıkadım iyi uyusun diye ertesi gün sabah mi yıkadın tertemiz olmuş oğlan dedi kaynanam gece yıkadım dedim kıyameti kopardı resmen neymiş bebek çarpılırmış tövbe tövbe sakat olurmuş içine 3 harfli kaçarmış korkuttu beni bunlar doğru mu acaba var mı böyle birşey 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allahim belli bi yas araligindan sonra miboyle oluyor bu kadinlar :D menepoz mu bunlari boyle yapiyor yic akli aelim kaynanaya rastlayamayacakmiyiz biz:D

(7,155 puan) tarafından
Hep de bana denk gelir böyle insanlar ya yan tarafta da bi komşu var o da bebek yazın doğdu her gün yıkardım aman sakın gece yıkama bebek şöyle olur bölye olur diye korkutmuştu beni
tarafından
Sicak suyu besmele cekmeden dokmek iyi olmaz, gorunmeyen varliklari yakabiliriz bu dogru. Banyoda cok vakit gecirilmez ve olabildigince giyimli gezmemizde fayda vardir. Kizgin yag dokulmez bunlar dogru ancak gece yikamissin gunduz yikamissin kaynagi olmayan seyleri din kisvesi altinda bilinc alti yapiyorlar
 He de gec yine bildigini yap :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hep akşam yıkıyorum çok saçma banada iyi değil diyorlar ama eşim işten geliyor öyle
(7,155 puan) tarafından
Evet hem akşam eşim de yardım ediyor daha kolay oluyor benim için ama pişman etti kadın beni resmen
0 oy
tarafından
Ne alaka ya bn hep akşam yıkarım ama suyunu sabah dokerm
(7,155 puan) tarafından
Neden sabah ?
tarafından
Gece insan aleminden başka alemler var cankm onlar gece yaşıyo vs somucta dam altı sıcak su onlaea zarar verir bsy dicem ama sonra bsy olir sabah dokmek gerek suyu anladın mı camkm
(7,155 puan) tarafından
Bebekle alakası yok yani görünmeyen varlıklara değer falan diye yani .. Ama akşam biz de düş aliytouz banyoda sıcak su onlara değmiyor mudur aynı mantıkla bakarsak ?
tarafından
Yani canım o da doğru ama bilerek bebeğin suyunu akşam dokmem bn
Bu olayı burda anlatmak istemem zaten korkan kişiler oldu o yüzden boşver sen blrsn
0 oy
(6,335 puan) tarafından

ay k.bakma ama kahkaha attim:Dyok artık ya:P

0 oy
(1,114 puan) tarafından
Canım bende mecburiyetten gece yıkarım sadece bildiğim kadarıyla kırk içinde gece yıkanmaz diye biliyorum şuan benm gunduz yıkama şansım yok çalıştığım için mecbur akşam yıkıyorum ama suyunu sbah dökerim gece dökmem 
(7,155 puan) tarafından
Gece dökünce ne oluyor ki sabah döküyorsun canım
(1,114 puan) tarafından
Bilmiyorum bana herkes suyunu sbah dök dediler ama sebebini sormadım da söylemedim de kendi annem babannem halamlar flan hepsi öyle dedi kaynanama kalsa gece yıkama diyor gece çocuk yikanilmaz diyo ama napiyim mecburiyetten
0 oy
(17,292 puan) tarafından
Benim de kızım yeni doğduğunda kaynanam yıkamaya geldi bende bırak akşam yikayayip uyutacam dedim daha rahat uyur dedim.nerde görülmüş bebeğin akşam yıkandığı dedi kızım uyuyordu aldı öküz gibi taşıdı resmen kızı uykusunda elinde top çevirir gibi yıkadı cin kacmistan beter etti kızı uykusunda olan bebek uyanmadan yıkanır mı ya 
(7,155 puan) tarafından
Ah bu kaynanalarr...
(17,292 puan) tarafından
Ama ben genelde akşam yıkıyorum çok şükür biseyi yok kızımın hepsi uydurma hurafe bu kaynanalar duyduğu her şeye inanır kaynanama damdan atla 50 sene daha yaşarsın dersen gider atlar
(412 puan) tarafından
Hahahhahaha kahkaha attim yorumuna canim :D tovbe estağfirullah
(17,292 puan) tarafından
Inan ki öyle kaynanam bi ara mevlüde gitti mevlitte çiçek dağıtmışlar bu çiçek kalbe iyi gelir koklayin demişler kaynanam alıp çiçeği yedi ben şok :o
0 oy
tarafından
Valla ben yazın her gün akşamları yıkıyorum misler gibide uyuyordu hiçte bir şey olmadı 
0 oy
(412 puan) tarafından
Hahahahha ayni benimki :D bende yeni 1 2 aylikken gece iyi uyusun duzen olsun diye yıkardım ayni oyle bebek gece yikanmazz sabah yikanir oglen olmadan yikanirmis bide ne alakaysa :D :D kendi annemde gece yika guzel uyusun der 
(7,155 puan) tarafından
Bizimki de ikindi ezanında sonra sakın yıkama diyor hadi geceyi anladım ikindi ezanı ne alaka yav ..
0 oy
tarafından
bnm oqlum yanlıs hatırlamıyorsam 6 aylık felandi hiç dusta aglamazdı gece yıkadım cok korktu ve aqladı onun için asla qece yıkamam bide ister istemez üstünü acıyorlar üşütüyorlar suan 11. ayına qirdi hepsi sabah kahvaltidan sonra yıkıyorm öqlene doqru da uyuyor 
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Çok saçma ya niye çarpılsın ki :) ama havalar soğudu canım gündüz öğlen sıcağından  sonra yıkamanı öneririm hasta olmasın kuzucuk:)
(7,155 puan) tarafından
Sobayı yakıyorum canım sıcak oluyor oda öyle yıkıyorum
0 oy
tarafından
Ne saçma şey ya doktor blze her akşam yıkayın rahta uyusun özelikle akşam dedi hepte yıkadım artık havalr soguk öğlen sıcağında yıkıyorum 
0 oy
(650 puan) tarafından
Kırklı değilse biz yıkıyorduk.. çok şükür bir şey olmadı
0 oy
(12,778 puan) tarafından
3 harf vs le değil de  gece soğuk ondna gündüz yaptırırm ben sabah öğleden önce yada öğleden sonra 

İlgili sorular

+1 oy
68 cevap 1,482 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde WhiteSwaN (14,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 408 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.