Kızlar biz hergün 8 de evden çıkıyoruz oğlum 7 veya 7.30 gibi kalkar o kalkmadan kahvaltısını hazır ederim kreşteki kahvaltı menüsünden pek hoşnut değilim açıkçası kahvaltıya önem veriyorum. Evde yedirip çıkarıyorum menüde o gün sevdiği kahvaltılıklar varsa orda yemesini rica ediyorum çünkü 11.30 da öğlen yemeğine geçiyorlar o saate kadar acıkıyor ne yerse kardır diyorum. Hergün 1 yumurta haşlanmış veya peynirli veya kıymalı, yanında ballı veya sade muz 1 salatalık yer, en son çıkarken kaşarlı tost veririm eline, tost vermediğim gün poğaça alırım ekstradan yolda onu da yer. Ama hergün aynı şeylerden sıkıldım oğlum yiyo çok seviyo bıkmaz ama değişik şeyler ne yapabilirim ya zamanımız kısıtlı uyanınca yarım saat zamanımız oluyor evden çıkana kadar yemesi için, o süreçte yiyebileceği neler yapabilirim değişik pratik ve doyurucu. Ben 6.30 6.45 gibi kalkıyorum bu arada hızlı ve pratik şeyler tavsiye edermisiniz. Tek çeşit yiyince doymaz diye yapamıyorum onu arkadaşım mesela sadece tost yedirip gönderebiliyo, veya yolda poğaça alıyo eline sadece, veya sadece 1 yumurta bunlar bize yetersiz.