0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (25,214 puan) tarafından
Kızlar biz hergün 8 de evden çıkıyoruz oğlum 7 veya 7.30 gibi kalkar o kalkmadan kahvaltısını hazır ederim kreşteki kahvaltı menüsünden pek hoşnut değilim açıkçası kahvaltıya önem veriyorum. Evde yedirip çıkarıyorum menüde o gün sevdiği kahvaltılıklar varsa orda yemesini rica ediyorum çünkü 11.30 da öğlen yemeğine geçiyorlar o saate kadar acıkıyor ne yerse kardır diyorum. Hergün 1 yumurta haşlanmış veya peynirli veya kıymalı, yanında ballı veya sade muz 1 salatalık yer, en son çıkarken kaşarlı tost veririm eline, tost vermediğim gün poğaça alırım ekstradan yolda onu da yer. Ama hergün aynı şeylerden sıkıldım oğlum yiyo çok seviyo bıkmaz ama değişik şeyler ne yapabilirim ya zamanımız kısıtlı uyanınca yarım saat zamanımız oluyor evden çıkana kadar yemesi için, o süreçte yiyebileceği neler yapabilirim değişik pratik ve doyurucu. Ben 6.30 6.45 gibi kalkıyorum bu arada hızlı ve pratik şeyler tavsiye edermisiniz. Tek çeşit yiyince doymaz diye yapamıyorum onu arkadaşım mesela sadece tost yedirip gönderebiliyo, veya yolda poğaça alıyo eline sadece, veya sadece 1 yumurta bunlar bize yetersiz. 

7 Cevaplar

0 oy
(7,106 puan) tarafından

image

bizim listemiz de bu 
(7,106 puan) tarafından
Girdi çıktı yap işte biz bunu okula gönderiyoruz
(13,316 puan) tarafından
Katılıyorum yumurta yok ama hergün domates, peynir. Normalde çocuklar zor yiyor bunları
(7,106 puan) tarafından
Bende evde onun yiyeceklerini hazırlıyorum
tarafından
Bizimkinde hamur kızartması yok zaten hiç yapmadım öyle bişey yumurta var ama
Birde kahvaltı eder zaten sabah
(7,106 puan) tarafından
Kokuyor diye istemiyorlar sanırım zaten anasinifi
-Reklam-
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Pankek krep bunları da yapabilrisniz 
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Krep yapabilirsin . Mesela sade krep yap kahvaltısında onu yesin yolda giderken de içine sevdiği şeylere göre birşey sürüp yolda gidene kadar onu yer labne , reçel , peynir gibi mesela . Sandviç ekmekleri al akşamdan yapıp streçlesen bile sabaha birşey olmaz . Bir gün zeytin ezmesi , domates , kaşar mesela ertesi günü labne ve salam kaşar gibi gibi olabilir . Börek yapabilirsin müsait bir gününde çeşitli bir şekilde yap minik minik poşetle dolaba at hangi gün neyli yemek istiyorsa onu çıkar . Yaparken biraz patatesli biraz peynirli biraz ıspanaklı yap mesela çeşit çeşit vermiş olursun .
0 oy
(5,405 puan) tarafından
Ben sigara böreği sarıp dolaba atıyorum çıkarıp kizartiyotum, pizza yapıyorum, pankek yapıyorum çoğunlukla 
0 oy
tarafından
Benimkine günde 3 öğün börek yapsam yer bende farklı farklı şeyler yapmak istiyorum daha gidemedi tam zaten ama küçük börekler ve pizzalar yapicam bende buzluğa aticam birde poğaça sabahları aticam fırına yediricem 
0 oy
(51,188 puan) tarafından
krep yap canim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 350 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nrc04 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 172 göst.
25 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 520 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu

407,368 soru

12,227,876 cevap

36,836 kullanıcı

...