0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,298 puan) tarafından
Kızlar oğlum geceden beri öksürüyor yatamiyo. Ne yapsam geçmedi. Ne verebilirim  kesilmesi icin ve burnu da tıkalı nefes almıyor :(

10 Cevaplar

0 oy
(13,612 puan) tarafından
Kaç aylık canım
(13,612 puan) tarafından
Canmert oldu canım bende şaşırdım umutsuz bir şekilde yapmıştım
https://youtu.be/iXIbkkX8tdU
(51,999 puan) tarafından
annem bide elmayi haslar abimin bogazina sarardi
pekmeze karabiber koyup yiyince de iyi geliyomus babam omrumu yedi kiza yedir yedirmiyon diye elada hayatta yemez ben yokken denemişler annemle yememis sizi anneme sikayet edicem demiş ☺️
(51,999 puan) tarafından
banusum hic kullanilmamis havluya diyorlar ama ben normal trleyince sirtina koydugum havluya sürüp koydum
tarafından
Karabiber pekmez kuru biraz rahatlatıyor sonra tekrarlıyor wiks  çok sürdüm bebekliklerinden beri onunda faydası oluyor şimdilik iyiler şükür ama sabun aklımda kalsın faranjit oldukları için öksürükle hastalık geliyor
(1,405 puan) tarafından
2 aylık oğlum da çok öksürüyor Dr götürdük bisey de vermedi naoacan :(
-Reklam-
0 oy
(9,731 puan) tarafından
Once burnunu serum fızyolojıkle aç sonra aspıre et. Alerjık degılse cold mıx kullan ya da bas ucuna sogan kes koy.Ballı ılık sütü dene kızımda sabaha karsı uyuyamadı oksurukten ballı sütü içince tak diye kesildi elhamdülillah.
(2,298 puan) tarafından
Dediğin şeyler hiçbiri yok.bugun alrim yaparım inslalh .sogan koydum nefes alsn diye midesi bulandı.  Soğandan nefret ediyor zaten :(
(9,731 puan) tarafından
O zaman yapmazsın canım
0 oy
tarafından

Buhar verirsen rahatlatır

Sarımsak kürü yap 

Birde 

imageBen bebeğime de büyük oğluma da bunu veriyordum ya doktoruna yada eczaneye sorup kullanabilirsin çok faydasını gördüm 

(2,298 puan) tarafından
Bi yan etkisi varmı acaba ?? Eczane hemen evin yanında gidip alrim
tarafından
Vallah ben çocuklarımda hiç bir yan etki görmedim bak birde karadut şurubunu sor oda benim elim ayağım
(2,298 puan) tarafından
Karadut eczanede vermişti bana ama  geçmedi  canm :(
tarafından
O zaman fitospanı sor
0 oy
tarafından
Yarım tatlı kaşığı Tereyağı erit pekmez kat üzerine ılık ılık yedir canım. Burnunu izotonik li suyla temizle geçmiş olsun canım 
(2,298 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim şimdi yapacam insalah fayda eder.butun herşeyi denerim  artk
tarafından
Ben limonsuz yaptım hep birşey olmaz
tarafından
Her sabah bir yada iki mama kaşığı ver. Çok öksürüyorsa sabah akşam ver canım
(458 puan) tarafından
Nasil oldu çocuğunuz
(2,298 puan) tarafından
Ilaç verdi doktor iyi biraz ateşi çıkıyor arada .
0 oy
(458 puan) tarafından
Dedihimi yap bana dua et bir çay bardağı suyu  kaynat içine bir dış sarımsak ezip kat bir çay kasigida bal.katip ocir birebir anında keser 
(458 puan) tarafından
Bal koymasınlar olur süt sarımsak  öksürüğü kesiyo
(2,298 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm yapacm inşallah geçer gecesine beri uyumadik
(458 puan) tarafından
Valla benle kızım covit geçirdik  kızım iki yaşındaydı o zaman bu sayede gevti kime dediysem yaptı ve dua ettii ben kolay kolay Yörük yapmam böyle öksürük çocukları okuyunca hemen yorum  yapıyorum çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın gerçekten çok zor
(2,298 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm . Yapacam ınslalah. Gerçekten çocuklar hasta olmasn çok zor ve günah lar ya :( kızıma bulasack diye korkuyorm
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Benim ki 3 yaşında öksürük başlayınca direk havluyu ütüyle ısıtıp göğüse ve sırtına koyuyorum masAllah rahatlıyor zaten soğuk alındığı için başlar öksürük çareside sıcak tutmak ben 29 yaşımdayim öksürük vardı sırtım ağrıyordu öksurünce yatarken valla hemen havlu koydum hemen üşendim ısıtmaya yattım ağrısı geçmis
(2,298 puan) tarafından
Canım bende denedim ama geçmedi :( oğlum da biraz nazlı pek sıcak sevmiyor hemen attı etkisini görmedim
(1,247 puan) tarafından
Valla benimkide sevmiyor ben kızıyorum oe zar zor duruyor ben gece uyuduğu zamanlar yapıyorum gündüz ayakta hiç oturmuyor terliyormus :)) gece yapınca rahat uyuyor yoksa bırakmaz
(2,298 puan) tarafından
Bende yaptım ama istemiyor . Zaten hep çorapszi geziyor ondan böyle oldu :( takıntısı var coraba ayağım  yaniyir  diyo
0 oy
(51,999 puan) tarafından
ayak altina sarimsakli yag sür 

tereyagi erit pekmez koy ver 

gece sogani kes karanfil tak odaya koy
(2,298 puan) tarafından
Yaotim geçmedi canm  :( soğan dan midesi bulandı nefret ediyor. Saromsak ta yapmadı m daha
(51,999 puan) tarafından
sarimsagi dene yoksa viks sur ama strecle sarma corap giydir sarimsakli yagda iyibgeliyo
(2,298 puan) tarafından
Yaptım  canm  inslalh işe yarar
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Pekmez zeytinyağı limon karışımı içir iyi gelir
(2,298 puan) tarafından
Tamma teşekkür ederim
0 oy
(197 puan) tarafından
Cnm benim iki oğlumda öyleydi yeni iyilestiler öksürük için bı tatlı kaşığı zeytin yağı içir bebeğine sırtına ve göğüs kafesinede sür gece yatınca rahatlatır onu 
(2,298 puan) tarafından
Evet onu b3nde biliyorm hep kızıma yaparım

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 462 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
18 cevap 427 göst.
0 oy
7 cevap 172 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ozgen (1,024 puan) tarafından soruldu

411,930 soru

12,400,806 cevap

44,419 kullanıcı

Kategoriler

...