Kızlar 36 haftaligim. daha normal mi sezeryan mi olck belli değil. Normal doğumdan anlatilanlardan dolayi cok korkar oldum. Kendi istegiyle sezeryan olan var mi
18 haftaligim rahatsizligimdan dolayi.sezeryan denildi elimde olsa normal dogururdumm
Son ana kadar sezaryen yaptırmıyolar diye biliyorum
Ilk gebeligm mecburi sezeryandi ama aradan 7 sene gecti normal yapablirmism fakat ben kendme guwenemiyorum tkrar sezeryan istiyorum
Ben de 36'dayım bugün kontrolüm vardı doktorum haftaya çatı muayenesi yapılacak dedi çok korktum :) doktor ellerini gösteriyor bu küçücük ellerden mi korkuyorsun maşallah iyisin sen çok güveniyorum sana normal doğum olacak Allahın izniyle dedi çok cesaret verici duruyor şimdilik böyle devam ederse beynime de gider sinyaller :)
Mecburi sezeryan oldum ama elimde olsa normal dogrurdum ne kadar zor olursa olsun hem vakti zamani gelince dogum basliyo bebek dogdugunu anliyo dogarken kanaldan aldii bazi sivilar varmis onlari aliyo saglikli olani normal sirf bebegimin sagligi icin normal isterdim
bennnnnn:) 7 mart daha olmadım.ama canim
Kendine güven normal doğur bacım )
Sağlık sorunu olmadıkça tabiki normal ama nedense bazı hamileler aslında korkuları hep var ama anlatılanları bahane edip kotu anl atildi korkum ondan deniyo neden ıyi anlatılanları görmezden gelirler anlamış değilim bende iki doğum yaptım hiçte korkulacak birsey değil bence elbette birazcık olsun zorluğu olmasinmi canından can cikiyo bu bi mucize ya anestezi basit birsey sanki sezeryan tüm acilari hissetmeden bebeğin doğması mı Allah askina
Ben olacağım canım isteğe bağlı özel hastanede 36. Haftada gün verdi doktorum haftaya oğlumu kucağıma alacağım inşallah
1,494,706 soru
24,418,404 cevap
351,410 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın