0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar hayattaki en büyük eksiğim insanlara mesafe koyamamaktır.. Yapım gereği sıcak kanlıyım. Ya zirtlama ya kirtlama derler ya :)) ya tam sıcak ya tam soğuk ara mesafeyi bulamıyorum. Siz nasılsınız nasıl mesafe koyuyorsunuz ? Ben bundan dolayı çok çektim bana anlatın bi insanlarla aranıza mesafe nasıl koyuyorsunuz ?

10 Cevaplar

0 oy
(113 puan) tarafından
Vallahi canim ben karsimdakinin hal ve hareketlerinden anliyorum zaten ona gore muamele yapiyorum mesela karsimdaki. Cok civiksa ve evime gelip baskasinin dedikodusunu yapiyorsa o insanin baskasina gidip benim dedikodumu yapicagini bildigim icin o gunden sonra ne cagiriyorum ne cagirirsa gidiyorum nede arayip soruyorum belli bir sure sonra zaten anliyor ve oda sogumaya basliyor :)
tarafından
Bu ben cok guzel mesafe koyarım :)
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Gülerim eğlenirim guldururum insanlar benim yanımda   dertlenemez konuyu degistirirm ama mesala başta kendimi anlatırım şunu şunu sevmem şurası benim cizgimdir ...  Sevmediğim insan olursa gitmem bahane bulurum ( sadece bir kişi oldu depresifti şaka yapıyorum gülmüyor döne döne aynı seyleri anlatıyordu dert dinlemeyi severim ama dozunda yarim saatten fazlası olursa mutfağa kalkarım bardak goturrum çocuk avuturum öyle :)
0 oy
(28,648 puan) tarafından
Şöyleki fazla gidip gelmiyorum konuştuğum konular sınırlıdır aramam sormam ararlarsa hal hatır sorar keserim eğer baya kızgınsam hal hatır bile sormam
0 oy
(802 puan) tarafından

Karakter meselesi sanirim ya kişiye gore mesela koyarım ben..

Esimin kuzeni evlendigimizde aramız çok iyidi eltimin düğününde yeğenini kenara çektim diye beni eltimi heryerden silmiş :D senmişsin beni silen bir araya gelemedik merhaba merhaba simdi istek ediyor direk engel hoc üzemem kendimi benim tarzım bu kendim uzulecegime karşımdakini üzerim :)

0 oy
tarafından
Bende çok sicak kanliyimdir ama enerjimin tuttuklarina :D Haz etmedigim birine asiri suratsizimdir.
0 oy
tarafından
Kimseye samimiyet kurmam 25 yaşıma geldim kimle kirdiysam bi b.kluk çıktı 
0 oy
(164,072 puan) tarafından
bende sicak kanliyim ama bi o kadarda kinliyim sildimmi tam silerim donusu olmaz
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Yapı meselesi sanırım ben sevmediğimi belli ediyorum konuşmam olsun tavırlarım olsun çağrılan yere gitmem falan gibi
0 oy
tarafından

Ben kimseyle samimi olamıyorum ya hep soğuk biriyim :ermm:

0 oy
(9,133 puan) tarafından

Canım bende aynı senin gibiydim inan şimdi diyorum ne kadar saf mışım. Ama bir musibet bin nasihatten iyidir derler.

Ben yedirmeyi içirmeyi severim birlikte zaman geçirelim gülelim eğlenelim isterim. Bir gün eltimle dışarı çıktık akşam olmak üzere eşlerimiz işten gelecek aceleyle eve geçmek istiyorum eltim dedi sen git ben arkadaşa bişey verip gelcem. Geldim hızlıca karnıyarık pilav salata yaptım pertim çıktı eltim bir geldi kuaföre gitmiş el ve ayak tırnaklarına oje sürdürmüş ve sofrayı bile kurmadı ojeler kurumadi diye. O gün benim dönüm noktam oldu. Bu tek olay değil tabi genelde yemeği ben yapar çağırırım onlara gidince ben yardım ederim hiç yardım görmedim. 
Dedim bundan sonra kendimi enayi yerine koydurmcam arama mesafe koyucam. O günden sonra kim niye surat asmış kim neden günlerdir gelmiyormus kim yemege çağırmami bekliyormus falan hiç umrumda olmadı. Önce kendim eşim ve çocuğum bu kadar. Biraz samimi olduğunda mutlaka suistimal ediyorlar.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
25 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Yoruldum hayat! (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 313 göst.
0 oy
4 cevap 330 göst.
+3 oy
14 cevap 768 göst.
22 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (2,003 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,053 cevap

350,072 kullanıcı

...