0 oy
149 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (234 puan) tarafından
Kestaneyi lezzetli yumuşacık olması için nasıl yapabilirim? 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay bizde haslamasini yaparlar çok güzel olur☺☺

Çiziyorlar kestaneyi tuzlu kaynar suya atıyorlar o pişiyor sonra çıkarıp yiyoruz☺☺

Kavurma içinde canim arada üzerine elinle su damlat ama az az elini isla suyu üzerine şirkele☺
(234 puan) tarafından
Haşlandıktan sonra biraz da kavrulsa kurur mu
(135,451 puan) tarafından
naptiniz kader☺️☺️☺️
tarafından
Onu denemedim canim (nare88)
tarafından
Meraklı melahat ssjsjjs yaptık biseyler ahahahahah
(135,451 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(14,130 puan) tarafından

Ayy kestane canım istiyor :Dbugun bende bakayim Cook severim 

0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bende burda bekleyeyim geçen tahta gibi oldu yiyemedik attik bebeğimin peşinde koşarken kestaneler yanık gibi oldu 
(234 puan) tarafından
Ya bir de haşlayıp Kavurun diyolar. Onu deniycem bakalım
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kestanenin cinsinden birazda sanırım o canım ya 
(234 puan) tarafından
Öyle galiba
(4,589 puan) tarafından
Sanırım çünkü bazısının o ince kabuğu da ayrılmıyor mesela ne kadar piserse pissin bazısı hop çıkıyor:)
0 oy
(10,462 puan) tarafından
Ayyy geçen amcam kuzine sobasinda pişirdi çok güzel di. Cevirerek pişir üzerine çizik at. Ama birdee kestanenin cinsine bağlı 
0 oy
(803 puan) tarafından
Haslayama yaparak çoğu insan sevmiyor ama ben haşlama kestaneli çok seviyorum yumuşacık ye dur :)
(234 puan) tarafından
Evet öyle daha lezzetli :)
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Kestaneleri çizdikten sonra yarım saat soğuk suyun içinde beklet sonra kavur çok güzel oluyo 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Kesiği yanlamasına uç kızmından at, atımdan yada ortasından değil. Önce birazz haşla 5 dk kadar kabuklar yavaştan ayrılacak gibi olduğu zaman al ocaktan, fırında yada tavada közle afiyet olsun 
0 oy
tarafından
Kestaneyi çiz sonra suya koy 15 dakika beklesin sonrada fırın poşetinde pişir 
0 oy
(13,772 puan) tarafından
Biraz suya isla sonra çiz tavada çevir dur 
0 oy
tarafından
Ay bende özlemişim kestane 
0 oy
tarafından
Canım kestaneleri yıkayıp uzun kesik atıp suya koy en az 4 saat. Sonra alıp tavada üstünü kapatıp çok kısık ateşte uzun süre yap afiyet olsun :))
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Ben su serpistiririm cnm
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Fırında üzeri yakmadan alıyorum kurumuyor
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Herkesin canı çekmiş ama ben tarif vereyim kestiğin kestaneleri suyun içinde beklet 1-2 saat ondan sonra fırına koy yumuşak olur Ben öyle yapmıştım güzel olmuştu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 145 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
10 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 452 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 87 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,430 cevap

42,612 kullanıcı

Kategoriler

...