0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dogum yapali 1 ay olacak hem dis hem ic hemorid mi basur mu ne olmusum oturamiyorum  gazimi cikartamiyorum agrisindan esim krem aldi kullandim gecmedi sicak su banyosu yapiyorum biraz rahatlatiyor ama yine ayni var mi cozumunu bulan yardimci olurmusunuz allah rizasi icin dayanamiyorum bu aciya

8 Cevaplar

0 oy
(2,372 puan) tarafından
Ameliyat kesin çözüm canjm
tarafından
Dha yeni dogum yaptim iki cocugum war amaliyat olmam ki
-Reklam-
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Ablam patlıcan sapı kaynatıp içmişti iyi geldi 
tarafından
Emziriyorum olur mu bebege zarari olmaz mi
(5,117 puan) tarafından
Bilgim yok maalesef belki sütü etkileyebilir
0 oy
tarafından
Yıllardır var bende o. Ne kremler ne sıcak sular hiç fayda etmiyor. Adamın canından can gidiyor. Vallaha ameliyatla geçer diyorlar başka geçmez diyorlar onada ben cesaret edemiyorum. Onunla yaşamaya alışıyorum ne yapayım. Birseyin faydası varsa bende uygulayım.
tarafından
Bende meme meme wardi ama aci felan yoktu dogumdan sonra oldu sezeryanim nomrAlde degil neden bole oldu anlam veremiyorum ne yuruye biliyorum ne otura biliyirum cok kotu bisi
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Benim arkadasimdada varmi basur ağrısı için kabak çekirdeği yağı kullanıyordu o iyi geliyor diyodu
tarafından
Nasil kullaniyordu suruyormuydu iciyordu
(1,639 puan) tarafından
Sürüyordu canım
0 oy
tarafından
16 aylık olmaz uzereyiz hala çekiyorum. İç yanması çok fazlaysa çatlak oluşmuş olabilir bir genel cerraha gorunmelisin. 
tarafından
Yanma felan yok sacde cok falza agri war icte dista sisme war afedersiniz
tarafından
Anestol krem surebilirsin uyuşturuyor bölgeyi. Bir gün uykuya dalamadigimi zar zor dalıp uykudan uyandığımi biliyorum ağrıdan.  Çok zor oluyor vallahi
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kantoron ağrısını alıyor canim
0 oy
(2,847 puan) tarafından
Aktardan ısırgan otu al paketle 

Yarın bardak olmayacak şekilde dinmbinde bardağın 1 yemek kaşığı ısırgan otunu suya at kaynasin sonra lapasini beze köy makat bölgesine yerlestir canim postlarima bak görürsün bende de var di o eskiye göre iyim çok şükür ağrım var ama önce ki gibi degil
tarafından
Peki canm denerim insallah faydasi olur
(2,847 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(194 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım kuş burnu var ya bilir misin onu kurutulmuş unu kaynatıp hoşaf yapıp içersen çok iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 2,247 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 359 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,267 göst.
22 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydin deniz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
12 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (289 puan) tarafından soruldu

404,131 soru

12,107,030 cevap

36,426 kullanıcı

...