0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından
Hangisi iyi acaba 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben geçen sene Kasım'da taktirdim bakırlı. Çok da memnunum :) hiç sıkıntısını yaşamadım çok şükür. Diğerini bilmiyorum tam

-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Gümüş :) eltiminki gümüş benim sprailim bile gümüşten diye diye geziyor galiba havalı oluyor havalı olsun istiyorsan gümüş taktir çok ciddiyim şaka degil
(1,101 puan) tarafından
Ahahah kahkaha attım :)
tarafından
Ay kız altını varmı:)
(7,101 puan) tarafından
Altını var mı bilmiyom da  benim rahmim sahtesinikabul etmiyor demek istiyorsan gümüş taktırın :)
tarafından
Vallahi etmiyor mahvetti beni
(7,101 puan) tarafından
Gümüş taktir :)
(1,101 puan) tarafından
Kız nehir çok güldüm Allah da seni güldürsün:)
(7,101 puan) tarafından
Yaaa güldün mu balım kalbimin köşküne hoşgeldin ❤️
(1,101 puan) tarafından
Valla çok güldüm. Çok zor bı donemdeyim sayende ilk kez kahkaha attım.
(7,101 puan) tarafından
Aaaa üzüntü yok bizde ben seni kahkahalarla bogarim kaynanaya boguyorum bayılıyor kadın zor ayiliyor
(1,101 puan) tarafından
Ne mutlu valla. Komşum falan olaymışsn iyiymiş. Ben lohusa depresyonundayim şuan. Bide kızlarımın ikiside hasta. Büyüğüne geniz eti ameliyatı olması lazım dedi Dr. Küçüğün uzamış sarılığı var karaciğer enzimleri sıkıntıli takibe alındı . Ben daha kendime gelememisken hepsi üst üste geldi. Bide ne komşum ne arkadaşım kimse yok. Yalnızlıktan kafamda sürekli bunlarla yaşıyorum
(7,101 puan) tarafından
Yaaaa senin komşuluğuna pencere olurum .... Geniz eti ameliyati küçük bir operasyon merak etme canım 3 güne iyi oluyor ... Bebeğinide sık sık emzir geçer doymuyorsa mama ver herşey düzelir
(1,101 puan) tarafından
Bizimki emmeye bağlı sarılık değil canım. Onu atlattik hatta kuvezde bile kaldı fototerapi aldı iyi oldu. Sonra yeniden arttı. Anne sütü sarılığı deniliyo. Uzamış sarılık. Şimdi kan alındı Ankara'ya gönderildi hangi enzimi eksik ona bakılıyor. Karaciğer değerinde de yükselme var. Sarılığı kafamıza takmiyorz 3 ayda geçer dedi Dr muz . Şuan karaciğere takılı kaldık. Su bile içesim gelmiyo üzüntüden .
(7,101 puan) tarafından
Ama sana sıkıntı bitanem beee ... Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçlar
(1,101 puan) tarafından
Amin inşallah. Doğumdab sonra eve geldiğimde sürekli bı ağlama iç daralması yaşadım. Meğer depresyona girmişim. Şuan tek gayem goguslerimi kanata kanata getirdigim sütümün kesilmemesi. Çocuğum için yapabildigim tek şey bu çünkü. İlk kızım da erken doğdu kuveze gide gele sütüm kesilmişti. Bu sefer de aynısı olsun istemiyorum. Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Nisan ayında bakırlı taktırdım bir sıkıntı yaşamadım 
tarafından
Ben ne çektim askom ne çektim
(7,035 puan) tarafından
Deme kız oda senin şansın cikiti meltem ya
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bnde çok düşünüyorum ama PCO olanlar kanaması yoğun olanlara önerilniyomus. Nasıl koruncam bilmiyorum. 
0 oy
tarafından
Off ben çok sıkıntı yasadim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
29 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem20 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,384 soru

24,249,883 cevap

340,850 kullanıcı

...