0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kaynanalarla aynı bahçede oturuyoruz benim oturdugum  giriş kat üst kattım var ama kimse oturmuyor orda, kaynanalar karşıda oturuyorlar benim kızım sürekli yukarıya çıkıyordu 2 buçuk yaşında bizde merdivenlere sislerden bi kapı yaptık sürekli kapalı tutmaya çalışıyorum ama pislik görumcem sürekli yukarıya çıkıp açık bırakıyor hepsiyle kavgaliyim ben sırf kapattın dediğimiz için inadıma açık bırakıyorlar bu sabah yine açık bırakmış bi baktım kızımın sesi geliyor nerden geldiğini anlayamadım aradım yok hiç bir yerde baktım yukarda ayy neredeyse düşüp ölecektim korkudan yüreğim ağzıma geldi iki saat oturup ağladım saatlerce elim ayağım tutumadı rabbime şükürler olsun bisey olmadi kızımı kurtarabildim ama o korkuyla o sinirle baya kavga ettim kaynana kayinbaba ve görümceyle görumcem o kadar pislik ki hem suçlu hem güçlü üstüme üstüme geliyor küfürler ediyor bide sinirden korkudan delirdim resmen demediğimi bırakmadım ama eminim yine açık bırakacak sırf inadıma bi daha açık bırakırsa ne yapacam hiç bilmiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(7,105 puan) tarafından
Kilit vur .. çok geçmiş olsun 
(2 puan) tarafından
Kiliti var zaten kiliti açıp açık bırakıyorlar Allah var şimdi kaynana ile kayınpeder genelde kapatıyorlar ama o pislik görümce kapatmıyor sırf biz kapat diyoruz diye aramız yok inadıma kapatmiyo
(909 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah korumuş. Yeni kilit takımı al anahtar sende dursun. Onlar kapıyı açınca kilit ve anahtarı al.yenisini tak
-Reklam-
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Ay taşının ordan 
(2 puan) tarafından
Kendi evim taşınamam malesef
0 oy
(11,215 puan) tarafından

Bir eşin yokmu abisi kardeşi dglmi o görümcenin bır hizaya getirsin;)

(2 puan) tarafından
Varda şuan işte gelsin gününü gösterecek ona
0 oy
(7,752 puan) tarafından
Sadaka ver canım geçmiş olsun.
(2 puan) tarafından
Evet kesinlikle vericem cnm
0 oy
(8,623 puan) tarafından
Kilit yap bence yoksa cözümü yok
(2 puan) tarafından
Kiliti var zaten kiliti açıp açık bırakıyorlar Allah var şimdi kaynana ile kayınpeder genelde kapatıyorlar ama o pislik görumcem sürekli yukarıya çıkıp açık bırakıyor
0 oy
(563 puan) tarafından
Aile apt.  Çok zor kilit vur bence
(2 puan) tarafından
Aynn cook zor
0 oy
(19,276 puan) tarafından
Saçına yapisirdim o şer.efsizin. Üstüne oturur ağzına tukururum o pisl.iğin. Ne olursa olsun o çocugun ordan dusebilecegini bildiği halde o kapıyı açık birakiyorsa ondan pislik insan olamaz. Eşine şöyle hakkından gelsin gerizekal.inin. Valla Allah'ım korumus 
(2 puan) tarafından
En çok yapmak istediğim şeydi kızdım baya tam aksine o üstüne geliyor kayanana araya girdi
0 oy
tarafından
Yaa çok geçmiyor olsun eşine söyle 
(2 puan) tarafından
Tşk ederim canım soyliycem tabbi
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Sende biliyorsun madem oranın hep açık olduğunu çocuğunu gözünün önünden ayırmaman lazım, Kendi evimde bile gözüm hep çocuğumun üstünde hele ki bir başka yerde dibimden ayırmam yani, biraz dikkat gerekiyor Allah korumuş.
(2 puan) tarafından
Yaa orası açıkken zaten hiç kızımı yanlız bırakmazdım sırf onun için kapı yaptırdım ben ne yapayım o salaklar açık bırakıyorsa
0 oy
(985 puan) tarafından
Hadi sana garezi var 2 buçuk yaşında ki çocuğa ne garezi var kendi kanı kendi cani ne biçim insanlar var ya Rabbım.merhamet versin 
(2 puan) tarafından
Hep bana inat diye yapıyor pislik
(706 puan) tarafından
Kaç yaşında o ********
(2 puan) tarafından
18 nişanlı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 469 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.