0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Eşimin arkadaslari geldi eşlerini getirmediler saat 2de geldiler ben öglen vakti olunca yemek koyayim dedim eşimde onlar çaya gelecegiz dediler yemek yapma dedi ama icim rahat olmadi ayip olur madem kahvaltilik birseyler koyayim dedim olmaz dedi israrla.... bende cayin yanina tatli, sigara boregi ve kurabiye koydum ama cok ayip olmus gibi hissediyorum sizce yemek mi koymaliydim eşimi dinlemeden sanki ayip oldu boyle

6 Cevaplar

0 oy
(15,891 puan) tarafından
Yok ya bu saate ne yemeği. Bence iyi olmuş. Gerek yok yemeğe falan. 
(508 puan) tarafından
Bazilari oglenleride yemek yiyor ya o yuzden yemek hazirlamak istemistim sanki ayip oldu gibi hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Daha ne yapacaksın canım çaya dediler ise yemislerdir erkekler boğazına düşkün aç olsalar çaya demezlerdi. Pişmanlık duyma gayet doğru olanı yapmışsın 
0 oy
(20,345 puan) tarafından
Kız 2 de gelene çay koyulur tabi yemek konmaz gayet iyi yapmissin
0 oy
tarafından
Yooo gayet uygun yaptıkların
0 oy
tarafından
Çok değişik adetler görüyorum kız. Erkeğin gündüz vakti evde ne işi var bide çay için. Hanımı olan getirir, erkek erkeğe de eşim getirmez kimseye öyle hizmette ettirmez. Uzun yol misafiri olur tamam akraba olur bekar olur tamam. Evli barklı adamların hanımları da yokken gündüz çay içmeye eve toplanmaları çok abes geldi. 
tarafından
Yani bizde böyle bişey yok. Erkekler ve gündüz ev gezmeleri çok ters bişey. Eşleri olsa belki.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 194 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
13 cevap 285 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,684 puan) tarafından soruldu

412,352 soru