Merhaba hanımlar. 2 senelik evliyim çocuğum yok. Eşimle bi tartışma yaşadık 2 buçuk ay önce. Her haltta olduğu gibi yine senden boşanacağım tehditleri havada uçuştu. Büyütülmeyecek meseleyi büyüttü gurur meselesi yaptı. Evi barkı terketti. 1 ay durdum o evde. Sessiz bekledi benden bi adım bekledi. Olmadı boşanma dilekçesini getirdi önüme koydu. İmzaladım verdim bu sefer bi kez tereddüt etmedim. 1 ay oldu vereli. Üzerine evi terkettim. Ben evden gideceğimi bi kaç kişiye söylemiştim onlardan duymuş geldi ben gitmeden 1 gün önce 5 saat konuştu. Anlattı anlattı ama son sözü yine bana bıraktı gitme diyemedi gururuna yedirip. O ikna etti ben gitmeyeceğim zannetti. Beni sevmiyorsun artık dedim seviyorum dedi. Ben sinirlendim ağladım falan onun da gözleri doldu. Konuşmak istemedim aslında evden falan çıkmak istedim o an ama izin vermedi. Ben uzaklaşmak istedikçe saçma sapan peşimde dolandı durdu git dedim gitmedi. Elimi kolumu tutmaya çalıştı gereksiz temaslar falan. Sudan çıkmış balığa dönmüştü. Ben ertesi gün gittim. Evimi terkedeli 3 hafta olmak üzere. Kasım 15’de toplam 3 aydır küs olmuş olacağız. Boşanma davasını git aç bekliyorum diyerek çıkmıştım o evden ama hala bişey yapmadı. Halbuki bunca zaman boşanmaya ne kadar da meraklıydı. Bende aksine ilk kez bu kadar kararlıyım. Davayı o açmazsa ben açacağım. Fakat tahmin edersiniz çok yıpratıcı bi süreç ve bu belirsizlik beni çok yoruyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor ve benim bundan sonraki adımlarım ne olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum.