0 oy
534 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar geçen bir pot acmistim gorumcemde eltimle ilgili işte o görümcem küs gelmişti dünden yine durum yapmış yengesine gelmiş ben görüm diye kiskanim diye ama oda kus gelmiş bence eltim yüzünden büyük ihtimal bide bu görümcem doğum yaptı yapalı kırkımı yeni çıkarmis kaynasi ne zaman gelip torunu sevmeye gelse  çocuk uyuyor dermiş kayanansini gönderilmiş kadın yazık hiç torunu sevmemiş ilk torun eşim de konuş manada böyle dedi bilmiyorum artık günahı boynuna alahim sen nelere kadirsin kus geldiğine vala üzüldüm ama anliyacaniz arsız biri o her isteğim olacak dediğim dedik misali bı kız sürekli küs geliyor ailesine ama bu küs gelmeden baya oldu küs gelmesi yine geldi 

17 Cevaplar

+10 oy
(7,791 puan) tarafından
Kuş: Ben ne alaka aq
tarafından
Yav shzbsbsbhshs haykırdım
tarafından
Ahahah kizzz allah senin iyiliğini versin rezil oldum bir anda gülünce
(6,335 puan) tarafından
Haykirdim☺
-Reklam-
+7 oy
(5,121 puan) tarafından
Kuş geldiyi okumaktan odaklanmadım olaya
(1,919 puan) tarafından
+++++
tarafından
Yaa ben niye okudum bu yorumu milletin içinde gulmiycem diye şekilden şekile girdim ahahahaha
(7,107 puan) tarafından
Vzbzbxbxbx nerdesin ki kız
tarafından
Randevum vardi dışarı çıktım hahahah ulan girmiycem bu sayfaya disarda
(7,107 puan) tarafından
İdidifufuuf
+2 oy
(7,107 puan) tarafından
Kuşlar öter sabahları ben uyanırim güneş doğar kuşlar gelir hep gelir hep öter :):)
tarafından
Ay ballı börek seni yesin ❤  çok kalpp
tarafından
Ah kuşlar kuşlar sjsjsj
(7,107 puan) tarafından
Demi ama seymam jddjdhhd
tarafından
He valla. Diyom kim kimin evine kuş getirmiş sjsjs
(7,107 puan) tarafından
Küs olduğunu anlayan ben goygou yaptım ... Bide niye cevap vermiyorlar ya
0 oy
(803 puan) tarafından

Su kuşu biri bize anlatabilir mi:ermm:

(9,108 puan) tarafından
Küs demek istemiş bence :D
(803 puan) tarafından
Yeminle tek kelimesini anlamıyorum bu bayanın
tarafından
Evet gülüm:)
0 oy
tarafından
Geledebilir neden bu kadar ilgilendinki senle ne kadar problemi olursa olsun kiskandirmaya calisirsa calissin senin evine gelmemiş sonucta bu anı bekler gibi post acmissin
tarafından
Farkındaysan yazmışım üzüldüm diye şekerim ama o sürekli beni bir gördü anladinmi
0 oy
tarafından
Paylaşmadan son kez şu yazıyı düzenleseydin. Hiç bir şey anlaşılmıyor 
tarafından
Düzenledim bitanesi
tarafından
Kız bosver sana zararı olmasın da kime küsüyo kime çocuğunu göstermiyor boşver canım.
Yeter ki senden uzak olsun sjsjsjs
tarafından
Aynen canım ama ne zman kuş gelse ailede bı sorun patlatıyor gülüm eşimle armiza giriyor kardeşleri bir bilerine sokuyor benim gecumim bozulacaksa herkesin ki bozulur yoksa onu taktigimdan degil
tarafından
Sende açık açık konuş fırsat verme canım.
0 oy
tarafından
Yanlış anlama da sanane bizene kimene 
tarafından
Allahn takdiri canim
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Kızzzz kuşlar uçacak te bacım 

Anlamadım valla
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Kuş diye diye bi halt anlamadım 
tarafından
Kuş canim
(1,830 puan) tarafından
Kuş nedir gülüm küs mü demek istiyosun
tarafından
Evet canım küs tatlım
0 oy
(1,903 puan) tarafından
Ne kuşu yahu hiç bir şey anlamadım 
tarafından
Kuş kus canimkom
(1,903 puan) tarafından
Hee görümce küsüp ailesine gelmiş
0 oy
(12,776 puan) tarafından

Kuşun öldü beybi :D

tarafından
Allah rahmet eylesin kuzum
(12,776 puan) tarafından
Sjsjsjsjsjsjs Allah razı olsun
0 oy
(1,404 puan) tarafından
şimdi sen bebeğini uyutsan kaynanan sevmeye gelse burda yazacan çocuk zaten uyumuyor ikide bir sevip uyandırıyor.  yani biraz empati kurun elle daha anlaşılır yazdım zaar :) 
tarafından
Yok bu görümcem ablasına demiş ablasida eşime dedi canim bu gerçekten sevdirmiyormuz
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Herkes kuş lafına takilmista soruna cvp vermemis herkes ettiğini bulur tabiki bı yuva bozmak kolay değil evinde otursun mutlu olsun boşver burda kaldıkça senin de huzurunu kaçırır 
tarafından
Bende ordan korkuyorum vala o ne zaman kus gelse  aileyi birbirlerine katıyor bu kız hiç sevmiyorum
0 oy
tarafından
Sevmiyosan nispet yaptiklarinu dusunuyosan silersin numaralarini gorusmessin olur biter küs geldiysede senin evine gelmedi seni ilgilendiren durum ne..ki demekki sen de kiskaniyosun ki seni bu kadar ilgilendiriyor..
tarafından
Küçük kuzu ateş yaktığı yeri yakar derler doğru  uzaktan konuşması kadar değil bence ben ne kiskancam
tarafından
Iyide sen niye dert ediyosun onlari gorusme olsun bitsin ates oldugu yeri yakar diye bisey yok..
0 oy
tarafından
Neden herkes 

Kuş diye anlamış ki KUS yaziyo 
(7,107 puan) tarafından
Anladk kız  esprisine yazdık snndbdb
0 oy
tarafından
Muhabbet kusu mu bıldırcın mi sjsjjs
tarafından
Kanaryadir o kuzu:)))
tarafından
Olabilir asko çok çeşit var sjsjjs
tarafından
Vala herkes kendi ahalyle eğleniyor vala benmi komigim arkadaşlarımı çözemedim :)
tarafından
Kiz napalm moral oluyoruz işte sana sjsjjs
tarafından
Ne güzel canim
0 oy
tarafından
Ay senin gibi içi fesat insanlardan nefret ediyorum gorumcenin derdi neden seni gerdi bu kadar ayıp ve insanların kusurunu görmezden gelmek gerekirken sen herkesin gözüne sokuyorsun kadın çocukla bırakıp gelmişse belli ki bir derdi var sürekli oluyor ama senin fesat kalbin bunda da gorumceni suçluyor aksi biri diye dikkat et daha beterini yaşarsın ya destek çok ya da eşin dahi olsa dedikodusunu yapma 
tarafından
Bı git alalh aşkına ne dert olacak herkes haletimi yaşar bide çocuğu yanında korkma fesat olan onlar be kendine gel postumu iyi öku

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1111 (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,579 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
7 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 256 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu

409,741 soru

12,317,900 cevap

38,880 kullanıcı

Kategoriler

...