0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar burada hepiniz ailem gibi oldunuz önceki postlarimdan çoğunuz bilirsinix beni esil iki çocukla kirada beni bırakıp gitmişti sahip cikicak kimsem yok çocuklarıma bakicak kimsemde çalışamıyorum iki çocuğu bırakıp evden bildiğiniz operatör işi gibi telefonda yada başka tarz iş bilen varsa lütfen bana bilgi verebilirmi çok zor durumdayim bugün ev sahibi mesaj attı kirayı bı hafta içinde vermezsen evimi boşalt diye lütfen elimden tutun çocuklarımla evde yapabileceğim iş önerin sizden ricam

6 Cevaplar

+1 oy
(473 puan) tarafından
Çocuklarınla kadın siginma evine gitmekten başka çaren yok arkadaşım.Bir haftada sana o kadar para getirecek hangi işi onerebiliriz , hangi işte çalışırsan çalış çocuklarına bakmak zorundasın , bırakacak kimsen yok.Biraz gerçekçi ol , kendini toparlayana kadar sığın devlete , başında bir çatı olsun , önünde sıcak yemeğin , çocuklarının ihtiyacı karşılansin.Seni o kuru ev bakmayacak , sat esyalarini git.Belki orada destek çıkarlar , bir iş bulur yeni hayatına adım atarsın .Şundan korkuyorum , çaresizliğini kullanmak isteyen birileri olabilir etrafında , başına bir iş gelmesin.İnsallah mantıklı kararlar alabilirsin.
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Allah yar ve yardimcin olsun 
tarafından
Amin Allah razı olsun çok büyük cikmazdayim evlatlarım için herşeyin üstesinden gelirim isallah
(3,240 puan) tarafından
Tv programlarına mi çıksan esra ya falan
tarafından
Yok canım ben öyle şeyleri beceremem hiç
0 oy
(12,028 puan) tarafından
Allah yardım etsin. Cok zor. 
tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Muhtara, belediyeye kaymakamlığa falan git durumu anlat eminim yardımcı olacaklardır, home ofis tarzı işler oluyor kariyerde oraya bir bak, inşallah rabbim bir kapı açar.
tarafından
Allah razı olsun canım başvuru yaptım sosyal destek ve elektrik yardımı çıktı ama yetmezki kiram zaten iki bin sosyal destek 500 çocukların ihtiyacı evin ihtiyacı
(2,206 puan) tarafından
Ailen yok mu? Yani sana destek olacak kimse yok mu? Eşinin ailesi vs, torun sonuçta kimse arayıp sormuyor mu?
tarafından
Ailem sahip çıkmıyor annem bende çok şey yaşadım tek başıma başımın çaresine baktım dedi kendi başının çaresine bak kaynanamlar kirada zaten gel birlik oturalım diyo durumlarida kötü çocuklara bak çalışıyim  dedim yok ben hastayım bakamam dedi Allah kimseyi kimseye bırakmasın
(2,206 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaa :( Allah en hayırlı zamanda güzel yollar nasip etsin kuzum ne diyim..
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Bakan kimseniz yok mu annen baban kayinbabanlar
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Eşiniz nereye gitti başka kadınamı çalışmaya falanmı yeniyim bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın hangi şehirdesiniz bu arada
tarafından
İstanbul evi terk etti bilmiyorum iki çocukla ortada bıraktı gitti
(1,529 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım peki boşanmak falan istiyormusun en azından haklarını talep edersin yeni bir hayat kurma şansın olur benim eşim eve para getirdiği halde zorlanıyoruz çok pahalı herşey çocuk aç durmaz Allah islah etsin kocanıda nasıl vicdanı varmış

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 497 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 347 göst.
0 oy
9 cevap 346 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 289 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu