0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar Ford Fiesta yada Fiat Fiorino arasında kaldık varmı eşi galerici olan ya da anlayan sizce hangisi daha iyidir

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ford connect kullandık. 2020 de 42 ye aldığımız arabayı 2 sene sonra 140 bine sattık cok memnunduk sere serpe kullandık cok da kar ettik. Fiorino da baktikl hatta eşim kaparo bile vermişti ama çok küçücuk iyi ki olmamış dedik . Tavsiye ederim 
(181 puan) tarafından
4 kişiyiz bize yeter aslında canım ama çok kararsız kalıyoruz
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından

Benimki çok iyi anlar araba alacak olan ilk arar ona sorar :) 

(181 puan) tarafından
Sorarmisin canım sana zahmet başka en fazla 250 bine alabilecegimiz araba varmi
(770 puan) tarafından
Uyuyor canım yarın sorup yazarım hemen
(181 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Eşime sordum cnm fiesta daha iyi diyr 
(181 puan) tarafından
Galerici mi canım ne olarak iyi model mi özellik mi
(6,675 puan) tarafından
Galerici değil ama arabalarla iyidr kayinbabam her yıl değiştirir ordan hasır nesoriz
(181 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(2,220 puan) tarafından
Bizimde arabamız Fiesta 2012 model mennunuz 5 yıldır  bizimle hiç bir sorunla karşılaşmadık şükür az yakıyor birde ama küçük araba biz iki kişiydik eşimle şimdi üç kişiyiz zor sigar olduk oto koltuklariyla uzak bir yere gidince valizler zor sığıyor ona göre düşünüp alın canım yoksa çok güzel araba  yani
(181 puan) tarafından
Ahh canım bizde dört kişiyiz o yüzden kararsız kalıyoruz
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Eşimde iyi anlar kaynımda öyle kaç kişiye araba buldular kim araba alicaksa ona buldurur yada atar bak ise yararmi gider mi diye eşimde öyle öyle öğrendi artık 
(181 puan) tarafından
Peki hangisi iyiymiş canım sordun mu
0 oy
tarafından
Ne için kullanacağınıza göre değişir. Farklı sınıflardaki iki araç ikisi de. Bir de fiyat performans olarak bakmak da lazım. Belki çok iyi bir Fiesta düşücek o zaman diğerinin çok da bi önemi kalmaz. Yani sahibinden link atsan bu mu bu mu desen okey de böyle seçim olmaz :)
(181 puan) tarafından
Model olarak sürüş özellik olarak canım yoksa özellikle bu dediğimiz ilan yok
tarafından
Ben olsam 1.3 Multijet Fiorino alırdım. Ama otomobil ruhsatlı olanlardan. Az yakar. Hem de bagaj hacmi daha büyük. Aile için iyi olur
0 oy
(266 puan) tarafından
Fiorino  satiyoruz düsunurseniz :) 

Cok rahat bir araç bence kullanisi kolay  
(181 puan) tarafından
Kaç model kaça satıyorsunuz canim
(266 puan) tarafından
Tam bilemeiyorum sabah ayrintili sekilde yaziyim istersen
Bildigim kadariyla 2012 model
(181 puan) tarafından
Tamam canım peki fiyat nedir merak ettim
(266 puan) tarafından
165 bin kuzucum
(266 puan) tarafından
Esimin ilanini buldum kiz aracin tüm bilgileri yaziyio 2013  1.3jtd 75 hp 5 parça boya var arka ve sa tarafta 1.215 TL önemsiz hasar kaydı var onnumara motor  var evro 5 yeni nesil motor lastikleri güzel sıkıntısız içinde yırtık deformasyon yok kıliması kalerferi yol bilgisayarı teyibi çalışmayan akşamı yok az yakar çok kaçar  280 binde alana hayırlilıolsun
0 oy
(4,385 puan) tarafından
ford çok iyi diye biliyom
0 oy
(802 puan) tarafından
Yılına bağlı ikiside güzel araba fiesta hecbeak kasa geneli firorino sedan kasa daha geniştir ici bagajı 
0 oy
tarafından
Yanımda uzman var hemen danışıyorum :)
(181 puan) tarafından
Bekliyorum canim
0 oy
(12,151 puan) tarafından

Fiorino kullanıyoruz ucuz bulduk ve km düşüktü sıfır kokusu üzerindeydi. Öyle olmasa Fiesta aldırırdım model bakımından :) ama araçtan memnunum kaynanamlar ve bize yetiyor bagajı yeterli

(181 puan) tarafından
Sanırım bizde hangisini bulursak iyi olarak alacağız ama Yok malesef
0 oy
tarafından
Abim galerici canım eşim de alım satım yapıyor fiesta daha iyi hem sürüş hem özellikler olarak fiırino çok dandik bir araba 
(181 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(598 puan) tarafından
Biri binek diğeri doblo tarzı ticari geçer vergisi vizesi farklı olur normal binek kullanacaksınız fiesta tabi
0 oy
tarafından
Ford fiesta 2016 model var bende,  biz çok memnunuz 
(181 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(54,512 puan) tarafından
gecen esim diyodu fiorino cok tutuluyor parcalari da uygun diye
(181 puan) tarafından
Yaa bazıları da burda almayın yazmis
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Fiorinoya bindik 1 sene uzun yolda bel ağrısı garantili asla rahat değil ama az yakar gerçi dizel olmuş 26 TL ne kadar az yakar orası muamma. Yarım saat yol gitsek tutuluyordu her yerim sadece bagaj olayı çok iyi geniş geniş. Forda binmedim hiç ama fiorinodan konfor olarak daha iyidir eminim Fiat'ın arabaları çöp benim gözümde konfor sıfır. Honda da bakın derim civit modelleri güzeldir sağlamdır. 
(181 puan) tarafından
Honda çok pahalı canım ya
(1,242 puan) tarafından
Yüksek sekmetler pahalıdır tabi canım ama emin ol 2005 model flan Fiat'ın 2020 modelinde 10 basar
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ford Fiestam var :)) arabamı çok seviyorum <3 2011 model makyajlı kasa myfiesta paketi <3 manuel kulanımı rahat bir araba 

Fiatlar kağıt gibi tavsiye etmem. Araba değiştirecek olsam asla Fiat Renault vs almam mesela güvenlik sıfır. Avrupa testlerinden geçemiyorlar
(181 puan) tarafından
Allah Allah neden öyle acaba araba
(2,743 puan) tarafından
Bilmem ama Ford dan çok memnunum... Tek sıkıntı motorları çok güçlü sesi çok çıkıyor :D ama sessiz araba da yok :D hakkını yemiyim arabamın. Toyota Opel bakabilirsiniz onlarda dayanıklı
(181 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 184 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 354 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatma.elifrana (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 701 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu