0 oy
442 göst.
Aile kategorisinde (160 puan) tarafından
sokak bomboştu akşam 8 civariydi saat tesetturlu ve hamile oldugum icin sandalyeye cikpta siliyorum uzanamiyorum ee cikinca heryerim meydanda oluyor 

bende dedim hava kararinca sileyim

sokak bomboştu elime aldim fısfısı siliyorum bi otobus geldi durdu boş boş en az 10 dk o gitti 2 araba geldi biri durdu icinden inmeler sarilmalar oda surdu 10 dk

sonra dedim yine deneyim bu kezde adamlar gecmeye basladi sokaktan ve bende şimdi sildim camlari evet gec ama gunduzde utaniyorum silerken işlek bi cadde cunku aman sildim artik 2 ay ellemem zaten kış geldi

8 Cevaplar

+2 oy
(439 puan) tarafından
Burda kendinimi ovuyon şimdi napyon anlamadım bende cam silyom ama hiç oram buram meydanda olmuyo ilginç 
(160 puan) tarafından
ne alaka ya nerden ne cikaracaginizi şaştiniz
(122,627 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Şans ya kalabalık lasacak dakkayi buldu 
(160 puan) tarafından
kiz bomboştu valla
0 oy
tarafından
Ben eşime sildiriyirorum hamile hamile uzanması falan zor oluyor
(160 puan) tarafından
eşime perdeyi zor astiriyorum bide 33 haftaligim yani zorluyo ama yapcak bisey yok pis evi sevmiyorum
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık şans işte ama akşam silince daha çok dikkat cekmez mi karşıdan sağdan soldan. Işık açmak zorunda olduğun kabak gibi:)) gündüz herkes işinden gücünden fark bile etmez bence 
(160 puan) tarafından
ışık açmadim sokak aydinlik canim gunduz okul var karşimda ve market var gecen giden cok oluyo
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Doguma 1-2 ay var nasil sandalyeye cikip sildin  ben ona sasirdim birak kirli kalsin canindan degerli mi  
(160 puan) tarafından
gunes vuruyo direkt oraya.lekeler cok belli
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Aman bakan baksın hiçde umurumda olmaz kötü gözle bakanın gözü çıksın
0 oy
tarafından
Ne alaka insanlarla camını sil 
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Üstüne uzun birşeyler git ferace gibi o zaman görünmez 
(160 puan) tarafından
tunik ve esifman giyiyorum ama ben gorunmemi istemiyorum canm sandalyeye cikinca gozukuyorum hani ondan bahsettim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 252 göst.
5 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozgecangursoybursa (11,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 705 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 399 göst.
6 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 866 göst.
2 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,772 soru

12,124,987 cevap

36,483 kullanıcı