0 oy
306 göst.
Aile kategorisinde (1,618 puan) tarafından
Kızlar benim babam uyuşturucu kullanıyor ampul met diyorlar adına. Gün geçtikçe eriyor bi deri bi kemik kalmış kimseye zararı yok ama evin içinde içip içip yatıyor annemlere geldim az önce konuştum hastaneye yatiralım seni dedim hemen bahaneler uyduruyor sonra da kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum gün geçtikçe daha da kötü oluyorum diyor bacakları mosmor olmuş nasıl kurtaricam bilmiyorum nolur bı akıl verin babam ölecek 

7 Cevaplar

+1 oy
(5,340 puan) tarafından
Tubam vakfına başvurun, onlar gelip alıyor eğer gönüllüyse bırakmak istiyorsa. YouTube videoları var izleyin 
tarafından
Kesinlikle çok güzel şekilde sonuçlanan insanlar var.
-Reklam-
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm öyle bi illet ki Rabbim düşmanımı düşürmesin bi yakınım o durumda öyle zor ki ahh.. Ya Rabbim sen görüyorsun sen biliyorsun bu kullarına sağlam bi irade, kuvvetli bi iman ver ki kurtulsunlar bu illetten.. 

Amiin Yâ Erhamerrahimîn .
(1,618 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(78 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun .İnsanlarin aman Allah'ım sen koru uzak et dediği bı durum. Ne yazık ki  ona sorman bişey değiştirmez o sağlıklı dusunemiyor ki Amatem le falan görüşüp direkt götürün onun fikrini onayını beklemeyin bence 
(1,618 puan) tarafından
Öyle yapicaz.mecbur
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Allah' yardımcınız olsun tedavi şart bu durumda 
(1,618 puan) tarafından
Evet canım Allah razı olsun
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Sadece Allah yardımcın olsun demek geliyor elimden. Olmasi gereken yol ne bilmiyorm canim. 112 yi arayip nasıl bir yol izlemen gerektigini sorabilirsn. Insallah yardımcı olurlar
(1,618 puan) tarafından
Çok kötü durumda
0 oy
(803 puan) tarafından
Cok zor canim beyne kimyasal girmiş birkere helede met kendi isterse yerler var tuba diye birsey görüyorum çok iyi bagimlilara iyileştirebiliyor kendi istemsi lazim
(1,618 puan) tarafından
Sabikasi var iceri atarlar mi acaba
0 oy
(17,107 puan) tarafından
Bir şekilde ikna etmeniz lazım tedaviye inşallah kurtulur o illetten Rabbim yardımcınız olsun canım 
(1,618 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 205 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
13 Eylül 2023 Aile kategorisinde Sevgi344 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 538 göst.
0 oy