0 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kayınvalidem altınlarını almakla suçluyor beni daha öncede bir kolyesi kaybolmuştu bunun üstünden birkaç sene geçti bebeğim hasta dye geldik eşimde hasta annesiyle rapor almaya hastaneye gittiler kayınvalidem geldi bir kaç saat sonra bir küçük şifreli valiz çıkardı içinde bilezikleri ve kolyesi var ama cegrek bileklik yüzük ve normal bileklik yokmuş ve ben hastaneye giderken kaplaiydi valiz dedi gelince açılmış gördüm şüphelendim baktım.yok dedi ve biz bu olaya kadar kaynanamın altınlarını kızının banka hesabında biliyorduk yalanmış şimdi yarın eşim kuyumculara soracakmis annesinin içi rahat etsin dye benim resmimi gösterip böyle bir kişi altın bozdurdumu dün bu saatlerde diye tamm sorun dedim nasıl tepki verecegin bilmiyorum tek istediğim o altının biran önce çıkması ve bu evliliği bitirmek bu aileden kurtulmak 

9 Cevaplar

+1 oy
(3,623 puan) tarafından
Ne saçma bişey bu ya kayınvaliden böyle itham da bulunuyor da eşin ne güne duruyor koca olarak pardon da. Ne hadle kuyumcuya senin fotoğrafını gösterip soracakmış bi de ana oğul kafayı yemişler. Ailen yok mu senin bi kulağını çeksinler analı oğullu bunların 
-Reklam-
+1 oy
(5,849 puan) tarafından
Daha öncede de bı iftiraya maruz kalmissn ve buna rağmen ikinci olarak bu lafları yediniz vala kusura bakmayın bn olsam ölse de gitmem siz bile bile gtmissnz birinciyi yapan iki üç de yapar 
0 oy
(817 puan) tarafından
Şaşkınlıkla okudum ne diyecegımı bılemedım Rabbim yardımcınız olsun
0 oy
(133,540 puan) tarafından
neden o evdesiniz halen bu nasi bi iftiradir
(3,623 puan) tarafından
Ooo sevda sen de mi buradasın kız
şimoş üşüttü grip oldu resmen yaa burnu tıkali  sen niye burdasin
(3,623 puan) tarafından
Hadi ya çok geçmiş olsun kuzuya serum fizyolojik yaptın mı. Ben de eşim işe gitti namazı kılıp yatıcam takılayım dedim. Kaç gündür Ben de hastayım ya mahvoldum
yaptimda burnu tikalı yaa ise yaramadi
0 oy
(223 puan) tarafından
Sakin ol Allah a havale et 
0 oy
tarafından
bu ne terbiyesizlik eşin arkanda duracağına, karima iftira atıyorsun anne diyeceğine,bir de resmini mi alip gezecek kuyumcularda.şaskinlikla okudum inşallah o altınlar çıkar ortaya.ben olsam o kapıyı birdaha açmam.o kocayı da boşarım büyük konuşmayayım ama.resmen seni hırsızlıkla suçlamışlar.en can sıkan şey de kocan da ortak olmuş buna.
(4,910 puan) tarafından
Ayy bende cok sasırdım
tarafından
daha neler duyacağız bacım allah yardım etsin bu kardesimize
0 oy
(18,169 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ara polisi parmak izi alsınlar o zaman eşin kusura bakma ama sa.lak  karşı taraf annesi de olsa eşi ile ilgili böyle bir ithamda bulunan adamla evli kalınmaz  şifreli bir şeyse ya şifreyi biliyor olman lazım nerden bileceksin şifreyi ya da zorlanması lazım parmak izi alınsın valizden ha ayrıca boşanmaya kalkarsan aklında bulunsun annesinin iftirasına inanıp sana hırsız muamelesi yapması kocan için evlilikte kusurlu davranış hatta o kuyumcuları bile şahit göster mahkemede annesi ile bir olup bana iftira attılar kuyumcu kuyumcu gezip itibarımı zedelediler diye 
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Kaynanandan çok eşinin yaptığına inanamadımmm , hala nasıl ikisiyle aynı evdesin
0 oy
(803 puan) tarafından
Evin içinden altin gidiyorsa bence herkes benim için suphelidir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
10 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 192 göst.
0 oy
8 cevap 167 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Biryenianne (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 655 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,189 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler