0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (934 puan) tarafından
..........

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Göremedim doktor göstermedi o yüzden bilmiyorum devlet sağ olsun resim de vermiyor bebeği de göstermiyor 
(934 puan) tarafından
Dogdu mu smdi
tarafından
Yok kız 31 haftalık
tarafından
Verdikleri resim de net olmuyo zaten
-Reklam-
0 oy
(12,537 puan) tarafından

Babasina benziyodu oglum ve kayinvalideme. Esimde ayni annesi zaten :D oglumda ikisine benziyo. Simdi kiziminda burnu onlara benziyo ama bakalim nasip :angel:

(934 puan) tarafından
Bir kendime benzeteemedim diyosun yani:)))
(12,537 puan) tarafından
Yok hep babaannesine benzesin dedim zaten :) Allah gonlume gire verdi. Bundada diyorum babaannesine benzesin
0 oy
(604 puan) tarafından
Detaylı da gördüğüm fotonun aynısı doğdu resmen kaynanama gostermistim bu bize hiç benzemiyor demisti. Doğdu yine herkes bana benzetiyor 
0 oy
(2,054 puan) tarafından

Oğlumu kimseye  benzetemedim  kızım  aynı  abisi  çenesi  burnu  aynı  bendi  şuan  hem abisi  hemde  benim  küçüklüğüm;)

0 oy
(7,938 puan) tarafından
Babasının kopyasıydı hala da öyle. 
0 oy
(411 puan) tarafından
Sadece bı kızımın 3 boyutlusunu çekebildi Dr oda tıpa tıp babasına benziyordu doğdular ikiside babanın kopyası derken biraz büyüdükçe tamamen bana benzerielr ;)
0 oy
(1,382 puan) tarafından

Aynı babası idi doğdu ayni babası :D

0 oy
tarafından
Ultrasyonda gördüğüm kadarıyla bana benziyorr 

Doğunca bakcazz kimee benziyor:)
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Kaynanama benziyordu :D doğduğunda benim fotokopim gibiydi. 2 yaşını bitirmek üzere aynı babası :D
0 oy
(2,327 puan) tarafından
Eşime benziyordu hatta her ay ki 3d de öyleydi. Doktor bile tıpkı babası diyordu. Doğunca şekilden şekile girdi yani her hafta değişiyordu. Şimdi tamamen ben 
0 oy
(229 puan) tarafından
Kızım aynı bana benziyordu herkes bana benzetiyordu doğdu aynı ben bi tek göz rengi babaannesi öyle istiyordum zaten kayınvalidemin renkli çünkü gözleri şimdi oğlum olucak daha 3 boyutlu göremedik oda eşime benzer inşallah 
0 oy
tarafından

Babaya benziyordu 

Ve ben babasını doğurdum aynılar :D

0 oy
(1,088 puan) tarafından
Ultrasonda aynı bana benziyordu burnu dudakları çenesi doğdu benim fotokopim gibiydi şuan 10 aylık sanki ben değilde babası doğurmuş öyle benziyor bakışı mimigi bile benzermi ya :D
0 oy
tarafından
dr her gidisimde sana benziyir diyordu kizimda dogdu ayni ben sonra 40 i cikmadan babasina dondu :) biraz ben biraz babasi. simdi yine gebeyim 23 hafta gecen renkli ultrasonda gorduk ayni babasina benziyor ama dogunca nasil olur bilemem :)
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Hepsi babasına benziyordu doğdular tıpa tıp aynilar 
(934 puan) tarafından
Kafa skli babasina benziyo dedi bende hep dua etmistim esime benzesin diye ins ona benzer benmkide :D
(7,034 puan) tarafından
Sjsjsj inşallah Allah hayırlısını versin
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Babasına benziyordu. Hala babası:,-):-D:-*
0 oy
(1,945 puan) tarafından
O zaman yuzu nasilsa öylede doğdu ve suanda ayni hiç değismedi
0 oy
tarafından

Hepsinde babasına benziyordu doğdu yine babası çok şükür :D

0 oy
(14,122 puan) tarafından

İlkim babasına benziyordu babasına benzedi ikincim abisine benziyordu abisine benzedi yani otomatik olarak ikisi de baba:ermm:

0 oy
(5,172 puan) tarafından
Kocama benziyordu gerçekten doğunca da aynı babasıydı 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 589 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 572 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde fatmazarif (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 979 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu

408,492 soru

12,274,028 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...