0 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Merhaba hanimlar aranizda yeniyim:) simdi size bsy anlatacam sizce bn hakli miyim yoksa haksizmiyim konuyu size anlatacam ona gore karar verin siz

Sim biz 8 eltiyiz . Benden sonra evlenen eltim yani bu 1 yil oldu evleneli gecenlerde bnden buyuk eltim ile tartismislardi.hani bnle kucuk eltimin arasinda bi sıkıntıda yoktu kucuk eltim buyugu ile tartisinca herkesle baglantisini kesti yani biz eltilerle

O gun kucuk eltimle knstm telefonla aramizda hic bsy yokken bana donup dediki elti eltidir bundan sonra eltilerimle knsmayacam bnde dedimki hani bnm icinde mi oyle dusunuyorsun evet dedi bnde tmm dedim ve telefonu kapattim gecenlerde baktimki beni engellemis durup dururken esim eve gelince iste o senin buyugun ara inu dedi bnde baya sinirlendim bn ona kotu bsy demedim ki  bn ona bnde esimle tartisdim hani dedim beni savunacagina onu savuyorsun Alla askina kim burda hakli siz soylein ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne demiş atalarımız  nerde çokluk orda 
(7 puan) tarafından
Kafayi yiyecem nerdeyse ya
tarafından
Akıllı ol kız doğru demiş elti eltidir çekemez çekiyor gibi gözükür eltiyi dost edinecegine Allah günah yazmasin yılanı dost edin daha iyi
tarafından
Zor insanla uğraşmak zordur canım. En iyi yok gibi görünmek kim sana değer veriyorsa sende ona ver.isteyen gider isteyen kalır.
(7 puan) tarafından
Gercekten haklsiiniz
(7 puan) tarafından
Suc bnm esimdede bnde habersiz para veriyormus ona bizim kucuk eltide onun verdigi paralarla kendine 2 tane 25 gr bilezik yaptirmis ve bnde bunu sonradan ogrendim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk mu o biriyle tartıştı diye herkese küsmek. Arama boşver. Şu eşlerde bir zahmet herşeye karışmasın. Seni engelleyen o ne büyütücen bir taraflarını
(7 puan) tarafından
Evet o bni engelledi onu da ondan dolayi kaynimda herkese mesafeli onun yuzunden bzmde huzurumuz bozulda
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Beni engelleyinle hiç konuşmam bir daha konunun benle akalasi yoksa da devam ederim konuşmaya 
(7 puan) tarafından
Alakam bile yok bana talefonda oyle dedigi icin bnde kapattim haliyle sonradan baktimki engellemis beni
0 oy
(10,305 puan) tarafından

8 tane elti mi aman yarabbim biz 4 elti olacaz çok diyorum şimdilik tek gelinim neyseki valla ne diyim artık kimin gücü kime yeterse çok kalabalık:))

(7 puan) tarafından
Bir tanede bekar var 3 gorumcede var
(10,305 puan) tarafından
Kız masAllah siz aşiret misiniz bu kdr çocuğu bir kadın mi doğurdu
(7 puan) tarafından
Aynen cnm kaynanamdan hepsi
(10,305 puan) tarafından
Maşallah nasıl doğurmuş 12 defa nasıl büyütmüş helal olsun vala diyim maşallah
0 oy
(802 puan) tarafından
Sen haklısın beni engellediler asla ben adim atmazdım büyük olsa bile ayrica seninle derdi yokmuş niye engelliyor 
(7 puan) tarafından
Sebepsiz bnde bilmiyorum  nie engelledigini
(802 puan) tarafından
Hic arayıp sorma kim engellediler kendi gelsin kocanida karıştırma nedense desin he de gec
(7 puan) tarafından
Oyle yapacam ztn bu saatten sonra
0 oy
(342 puan) tarafından
Anlattigina göre gidersem sen haklisin tabikide kocana söylesene kendisi acik acik bizimle konusmak görüsmek istemediğini söyledi ben kölesimiyimde ayagina gidiyim istiyorsa 80 yasinda olsun umrumda bile degil beni istemeyeni ben hic istemem . Defolup gitsin
(7 puan) tarafından
Cnm bnm bu eltimde oyle dogum yaptim hastaneye gelmeyi birak kiz aramaya bile tenezzul etmedi kuru bi msj atti ama bnm sal.ak kocam o dogum yaptiginda hastaneye gecmis olsuna gitti onuda brk benden habersiz her ay bi para gonderiyormus ona oda 2 tane 25 gr bilezik yapmis bnde eskisi gibi dglm soyluyorum herseyi dhaa ona
(342 puan) tarafından
Aynen kendini ezdirme kimseye. Benim kocam cok iyi niyetlidir ben bir yiyorsam onlar 10 yesin der. Onlarda bu durumi cok güzel kullaniyorlar. Benim hakkimi (para) cok yiyorlar Ben hakkimi helal etmiyorum Allaha havale ediyorum. S.alaklar bize denk gelir sonra kardeslerine parayi verirler onlarda keyif yaparlar ev araba altin ne desen alirlar sende öyle kaliyorsan .
(7 puan) tarafından
Aynenn bnmkide cok iyi niyetli  ztn ne geliyorsa basina bu iyi niyetinden geliyor bnm zoruma giden bni savunmamasi ortamlarda bni surekli kucuk dusurmesii ama artik bnde soyluyor yok allttan alayim ayip olmasin yok soyemiyim kalbi kirilmasin daha artik o devir bitti insan alttan aldikca insan pis oluyor
(342 puan) tarafından
Aynen öyle seni baskalarinin yaninda kücük düsürürse kalk bagir cagir utanmiyormusun karini baskalarinin yaninda kücük düsürmeye de her yaptiginda kavga cikarirsan o korkar bu sefer o der aman huzursuzluk cikmasinda diye düsünür inan bana. Seni kücük düsürmesine asla izin verme direk bagir cagir kavga cikar kendini cekecektir
(7 puan) tarafından
Bu sefer oyle ztn bu saatten sonra artik iyilik yapmak yok
0 oy
(19,037 puan) tarafından

Eşin çok meraklı ise arasin

Ayar oluyorum şu kocaların beş yaşında çocukmuşuz gibi bizim insan ilişkilerimizi yönetmeye çalışmasına  

Sen haklısın canım sakin geri adım atma eğer atarsan hele de kaynana kayınpeder bile değil elti yani hep haklı iken alttan alan özür dileyen taraf olursun sakın ha 
(7 puan) tarafından
Bnde kac defa dedim esime eger sebebini mrk ediyorsan ara abini soyle sebep ne yani senin karin nie boyle yapiyor diye

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 516 göst.
7 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinylmzzz (41 puan) tarafından soruldu

413,172 soru

12,439,802 cevap

45,942 kullanıcı

Kategoriler

...