0 oy
247 göst.
Aile kategorisinde (80 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kayınbabamlar eltim ve ben aynı binada oturuyoruz daha doğrusu eltimlerle beraber kayınbabamın müstakil evinin üzerine ev yaptık neyse biz 5 eltiyiz görümcem yok kayınbabam hangi eltim  gelirse gelsin bizi de çağırır yemeğe eltimde aynı şekilde çağırır bende çağırıyordum ama bunun olmasını istemiyorum çünkü borcumuz çok 1 tencere yapacağım yemeği iki tencereye çıkarıyorum hadi onu geçtim gelen rızkıyla gelir ama benim 10 aylık kızım var ve 6 aylık hamileyim yapamıyorum zorlanıyorum yemek vs olunca Allah var eltilerim yardım ederler bulaşıga çay a ama yinede temizlik yemek yoruyor beni yarın 3 numara eltim yemeğe gelicek bize sizce kayınbabamları ve eltimleri çağırmalımıyım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bu nedir yahu hıdır bize biz hidira:)

(80 puan) tarafından
Aynn işte hıdırın ayağını kesmek istiyom :)
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Canım şimdi haklısın ama şimdiye kadar böyle yapmışsınız şimdi cagirmazsan tepki verirler mi bilemedim sende haklısın hem bebeğin var hemde hamilesin ne kadar yardım etseler de yorulursun inşallah anlayışlı insanlardır yoksa sana tavır alabilirler durumunun olmadığını biliyorlarsa belki sorun yapmazlar ama bilemedim canım karar senin
(80 puan) tarafından
Valla çokta tavır yapmazlar halimizden anlarlar biraz ama ben mi evham yapıyom bilmiyom ki
(57 puan) tarafından
O zaman sorun yapmazlar bence çünkü hep bir arada olmak zorunda değilsin ki mantıklı olarak bu seferlik ayrı dene bence
(80 puan) tarafından
İlk taşındığımız sıra eşim çok derdi babamlarda gelsin aman çağır veya çağırdın mi diye onun tartışmasını yaparak kestim eşimde onlardan da kesmek istiyorum
(57 puan) tarafından
Valla canım sonuçta hep orda oturcaksin bu şekilde sen zorlanirsin ayy ben buna çok sinir oluyorum ya onlar geldi diye çağırma zorunluluğun yok bence sen bunu eşine de şöyle ben seni anlayacağını umuyorum yaa zaten çok saçma özel gün olur veya toplu yemek verirsin tamam ama bu normal gün sonuçta 1 kişiyi çağırdın diye çağırmak zorunda değilsin benim fikrim bu yönde valla bizde yakın oturuyoruz ama birini çağırınca ötekini çağırmıyorum onlar da bişey demiyor çünkü ilk zamanlardan beri böyle o tavizi çok vermedim
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Elbette çağırın. Onlar gelirken nasıl rızıkla geliyor bir bilseniz. Zaten yardım da ediyorlarmış. Belki de onlara yedirdiğiniz yemekler sizi ayakta tutuyor.
(80 puan) tarafından
Evet öyle oluyor ama geçen haftalarda evi boyattık genel bi temizlik yaptım ve çok yorgunum onlar gelmeden önce temizlik gittikten sonra temizlik beni yoruyor ve Allah'ın izniyle bi ömür burada oturucam her evime gelen olunca çağırmak zorunda değilmişim gibi geliyor ki onlarda beni çağırmak zorunda değil bu münasebeti kesmek istiyom
0 oy
tarafından
esimin sülalesi de aynı varya.k.valide cagirsa hepimizi çağırır,gorumce cagirirsa hepimizi.bir de kalabalık aile.ben de öyle yapıyorum ve çok sıkıldım bu durumdan abartmıyorum evde oluyoruz 17 18 kişi.evin haliniz bir de siz düşünün ve sürekli gidip gelmeler var okadar sıkıldım ki.esimle de tartışıyorum son zamanlarda ben sürekli ailenle mi vakit geçirmek zorundayım diye.
(4 puan) tarafından
Aman bacım sen iyi katlanıyosun ben yapamam öyle sabırlı değilim o kadar

İlgili bir soru bulunamadı

406,476 soru

12,189,441 cevap

36,707 kullanıcı

...