+1 oy
1,398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (180 puan) tarafından
Arkadaşlar dün benim bir komşum var yani mahalleden aynı apartmanda değiliz ama. Ara ara çay kahve içtiğimiz biri yaşı baya büyük benden . Yani 50 vardır . Geç yaşta evlenmiş 40 larinda evlenmiş ve iki çocuğu var. Bir kızı bir oğlu var. Muhabbet ederken . Çok ses yaptıklarında baş edemeyip tuvalete kitliyorum dedi. Buz kestim. Abla dedim yani bak bu yaşta Allah çocuk nasip etmiş birde sen böyle mi davranıyorsun dedim. Hem çocuğa böyle yapılır mı yapma Allah aşkına dedim. Yasin geçken basın kaldirmiyorsa keşke çocuk dusunmeseydiniz eşinizle dedim.  Sonra zaten bir anda soğuduğumu anlayınca ben öyle bir sürü tepki verince çok oturmadı kalktı . Miye buraya yazdın diyeceksiniz yani anlatmadan içimden edemiyorum hamileyim birde çok etkilendim çok kötü oldum ben de bir kızı 4 buçuk oğlu 2 buçuk yaşında . Çok kötü oldum ben yaaa :(((

22 Cevaplar

0 oy
(6,675 puan) tarafından
Odaya kitlemek başlı başına yanlis bı de kaldiki tuvalet çok kötü hijyensiz bir yer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alt katimdakide oylee 55 falan var galiba kizi30 cocukken oda aynisini yaparmisti banada dedi de ben vicdansiz deilim dedim gectim..

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 532 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 404 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
15 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,509 soru