0 oy
58 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kızımda doğduğundan bu yana meme reddi var dogdugundan bu yana meme mama gidiyorduk doğduğundan bu yana meme reddi var iki aydır da beslenme ve biberon reddi yaşıyorum arkadaşım emzirmeyi birak mama ver sadece çocuğun aklı karışıyor hemde toparlar dedi iki üç aydır biberon reddi ve doğduğundan buyana meme reddi ile mücadele ediyorum artık ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum onu emzirmeyi çok seviyorum ama o emmek istemeyince çok üzülüyorum mama da yemiyor lütfen bana yardım edin onu sütumde mahrum etmek istemiyorum ama tek başına yeterli gelmiyor süt mecbir mama takviyesi yapmam gerekiyor ama olmuyor 

1 cevap

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Biberon reddi varsa kaşıkla yedir sende meme reddi varsa nasıl emiyor bebeğin amzirmeyi çok seviyorum demişsin sütün çok değilse sağıp onuda kaşıkla ver kaç aylık bebeğin
tarafından
Yorum yapma zahmetinde bulunmussunuz teşekkür ederim ama azarlar gibi olmasi çokta hoş değil açıkçası gece emzirdigimde emiyor ama gündüz emmiyor kaşıkla şırınga ile herşeyle denedim çok zor oluyor biberona alıştırmaya çalışıyorum ama emmesinide bıraktırmak istemiyorum
(6,437 puan) tarafından
Azarlamadım kesinlikle kusura bakma deprem oldu kafam dağılsın diye eşim gelene kadar bakayım dedim öyle yazmışım hızlı hızlı bide tel ikide bir düzeltiyordu sil yaz çok yaptım
tarafından
Önemli değil geçmiş olsun herkesin elbette kendine göre bir derdi var ben beş aydır bu dertle uğraşıyorum çok şükür sağlığı yerinde ama ben onu böyle görünce çok üzülüyorum emmek istememesi mama yemek istememesi beni çok yıprattı kilosu çok düşük bu gidişle sağlığından oda olacak bende
(6,437 puan) tarafından
Vallaha en çokta insanların dedikleri yıpratıyor inşallah düzelir 4,5 aylıkken doktor çoğu kişiyi ek gıdaya başlatıyor belki senin çoçuğuda başlatır
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 609 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynopy (65 puan) tarafından soruldu

410,773 soru

12,360,565 cevap

41,462 kullanıcı

Kategoriler

...