0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1,082 puan) tarafından
Kizlar plesantanin aşağıda olması durumunu yaşayan var mi.? Acile gittim ama doktor muaneye gel o zaman bakalım konuşalım dedi. Bu durumu yaşayan varsa ne yapıyorsunuz nasil teşhis kondu anlatır mısınız? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hep yatman ve Protestan pruloton iğne fitil kullanman gerekiyor. Erken doğum yada sezeryan doğum olabiliyor
(1,082 puan) tarafından
Bilmiyorum ki acile gittim plesanta rahim ağzına yakın dedi, alttan bakarak teşhis koyalım muaneye gel dedi
tarafından
Kaçıncı haftadasin . Benimde öyleydi erken doğum oldu
(1,082 puan) tarafından
Normalde 23+3 ama bebek gelişmemiş 22+3 görünüyor 10 gün öncede boyleydi
tarafından
Plesentanin bebek gelişimiyle alakası yok canım . Kanama ve erken doğum olabiliyor. Sezeryan doğum yapılıyor plesanta aşağıda olunca . 28. . Haftaya kadar yukarı çıkabiliyor
-Reklam-
0 oy
(796 puan) tarafından
Cnm bunun cok cesidi var seninki hangisi acaba bended de  vardi ama sukur rahim agzini tam kapatmiyodu bazilari tam kapatiyo bazilari az ben oyle yatarak gecirmedim hamileligimi 40. Haftada sezeryan dogum yaptim
(796 puan) tarafından
InsALLAH cok ciddi degildir canim bebegin esi bebekten once geliyosa  bu tani konuyo
yabr bebegin esi rahim agzini kapatiyo ve normal dogum olamiyo ve genellikle sezeryan olunuyo ama belki semikide benimki gibi tam kapatmiyodur kac haftaliksin
(1,082 puan) tarafından
Normalde 23+3 ama bebek gelişmemiş 22+3 görünüyor 10 gün önce kadın doğuma gitmiştim yine oyleydi
(796 puan) tarafından
Benimde bu zanlarda belli olmustu  heralde tam hatirlamiyorum ama insALLAH ciddi bisey degildir cnm korkutma kendini sakin internete bakipta sitrese girme  ben sagsalim dogurdum cocugun saglikla hayirlisiyla gelsinde varsin sezeryan olsun
(1,082 puan) tarafından
Valla araştırdım biraz ama bakalım teşhis konulmadan bişey demek doğru olmaz
(796 puan) tarafından
En iyisini doktor bilir cnm hem haftam erken ilerleyen zamanlarda  bebegin esi yukarida cikabilir
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Kaçıncı haftadasın
(1,082 puan) tarafından
23+3 cnm
0 oy
(9,472 puan) tarafından
O daha yukarı çıkar canım bana 30.haftada plesenta previa dediler 2 3 hafta sonra yukarıya cıktı normal yapabilir dediler.Ama sonra help sendromu olunca mecbur sezeryan olmustum korkma çıkar yukarı
(1,082 puan) tarafından
İnsAllah cnm bazı durumlarda çıkarmış ama bu benim ikinci sezeryanim.olacak
(9,472 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz ama bu sürede kendini koru demişlerdir agır kaldırma ilişkiye girme diye dinlen çok ayaklanma

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
17 Eylül 2023 Aile kategorisinde Mervetekerr (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
19 Eylül 2023 Aile kategorisinde Gurbetkusu00 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.

402,174 soru