0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,306 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 18 aylık. Doğduğundan beri Philips avent 0-6 ay emziği emiyor. 6-18 ay Philips avent almıştım üç ay önce asla ağzına sokmadı o yüzden hala 0-6 ay emiyordu. Çok seviyo emziği baya bağımlısı. Bugün markete giderken emziği yolda atmış bir yere. Yolları kaç defa aradık ama yok. Gittik tekrar aldık Philips avent 0-6 ay bu sefer ışıklı olanlardan aldım aynisi yoktu rengi farkli sadece. Ama hiçbir şekilde emmiyo istemiyor atıyor hemen. Çok huzursuz afresifti bütün gün uykuya da dalmıyo şuan emzik olmadan ne yapcam ben ya :( alışır mı bu emziklere sizce ne yapmam gerekiyo

24 Cevaplar

0 oy
(770 puan) tarafından
Çok uykusu gelince mecbur emer alsiir zamanla bzmki hiç uyuyamasa elini ağzına alıp emerek uyuyor 
-Reklam-
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Kız belki bu bahaneyle bırakır bı daha verme bence küçük değilmiş 
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Kaybolduğu iyi olmuş canım  6 ayda bir emzik degismesi gerekiyor hijyen acisindan  kaynatsakda yikasakda icine gidiyo  saglikli değil sen ona arara büyük olani ver zamanla alisir ve ara ara eziklerini degisik ver alissin tek memeye odaklanmasin 
(1,306 puan) tarafından
Resmen tek memeye odaklandı :( büyük aldım emmedi şimdi küçük aldım yine yok kendi emzigini istiyor inşallah alışır ya da bırakır
(6,110 puan) tarafından
Verme bence benim oglum 14.5 aylik bakalim ufakdan kesicem emzigi benim uyku saati ener uykuya dalinca atar gündüz asla vermedim  uyku saati yatagina yatinca veriyorum snr birakiyor aliyoruk yanindan gece uyanirsa veririm dalar yine atar
0 oy
(260 puan) tarafından
Benim kızımında emziği kayboldu aynısından bulamadan 2-3 gün ağladı uyumakta zorlandı zaten mızmız uykusuz bebek zor geçti 3 gün sora alisdi 16 aylık 2 ay önce bıraktı emziği 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 750 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.
0 oy
5 cevap 196 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (28 puan) tarafından soruldu

412,219 soru