0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (2,530 puan) tarafından

Kizlar işyerinde biri var bu laf dedim güldüm geçtim lafta oda ordaymis garibim kız çok yorulmuş dedim aynı yere düşmüşler 

Konu detayına girmeyeceğim . Sonra yo orda değil dedi tartışma yaratan kız bende  blmiyorumki öyle dediler dedim .

Neyse bu kurmuş kafasında geldi yanıma bana sen böyle dedin ya oda öyle dedi ya aslında deglmis sen lafı gecistirdindedi bende bunun üzerine dedimki  ben anlamıyorum seni diyorum sen çok güzel anladın diyor bana catmaya yer aramış nöbet çok yoğun geçmiş bunun sorumlusu ben değilim ben ona işini yapmiyorsun bak bilgin yokta demedim neyin kompleksi bu bu algıya kapildi bence .. sesini bı alcalt öyle konuşalım dedim bunu tiye almamam çıldırttı he he cnm oyle tabi tabi demem Allah tarafından bende bı sakinlik titrerdim elim ayagama dolanirdi laf diyemezdin bu halimle çıldırdı

Ortada hiç şey yok olayla ilgili lafta carpmadom sen bilmiyorsun haberin yok bak aynı yerdelerde demedim üslup bozulugu cingenlik resmen bana bir bağırıyor sen kimsin de ben seyy yapcam alcatl diyorum alcaltmiyor sesini benim yüzüm gülüyor diye bana doyebliyorsubuz lafı diyor ben ne dedim naptım anlamadım ki bu kız herkese böyle aşırı agresif aşırı ve üslubu aşıyor ve nöbetçi amir konumunda bugün bizimkilerde tartışma bırak diyor 

Hayırdır neyin şeyini yapıyorsun diye aşağı incektim vZgectim seytanindan bulsun Rabbime havale ettim ben mübarek gün kimseyle konusmayim diyorum yok olmuyor beni buluyor kavgacı bı insan değilim hakkını savunurum bazen lafın altında kalmam bazen kalırım ama bunu bana yapabiliyor demek istemiyorum ama çok kızdım şikayet mi etsem müdüre diyorum bana nonetlerde bu arada amir oluyor gıcıklık yapar diyorum en iyisi cirkee muhattp olmamak bugünkü halimi beğendim ama bilgi alacağın kişi ben değilim sen kendin çaldın kendin oynadın mi deseydim 

1 cevap

0 oy
(303 puan) tarafından

Böylelerinin yüzüne karşı “Bayan sen ne anlatıyorsun?” Diyeceksin umursamazca. Bazen kudurtmak gerekiyor. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 729 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.