0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar ayaklarim cok sis ve sizliyo

Nasil iner bilgisi olan varmi 

Odem falan mi 

image

8 Cevaplar

0 oy
(5,117 puan) tarafından
Evet ödem doğumdan sonra iniyor şişlikler sen bolca su iç 
tarafından
Tamam cnm olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ödem olmuş tatlı tuzlu çok yeme ekmek yeme 
tarafından
Tamam canim
0 oy
(9,623 puan) tarafından
Ödem hamılelıkte korkulan bi durumdur canım olmayabilir ama gebelık zehirlenmesi belirtisi olma ıhtımalı de olabilir tuzlu hamur işi pilav makarna vs yıyosan bırak sebze agırlıklı beslen.bol su iç 
tarafından
Tamam canimm  hamur isi  yiyordum ama yemeyim ozaman
(9,623 puan) tarafından
Yersen de cok az ye kalk onlarda ödemi cok yapar gecmıs olsun bı de ayaklarını yukarı dik yastıkla yat bıraz
tarafından
Tamam cNim tskr edrm ♥︎
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Tuzu tamamiyle kesip bol su icmelisiniz geçmiş olsun
0 oy
(106 puan) tarafından
Doğumdan sonra gidiyo ödemler benim ayaklarım da çok şişmişti lohusalikta sanki ıslak terlik giymisim de yuruyomusum gibi şıp şıp oldu ayaklarım öyle indi geçti 
(106 puan) tarafından
Bi de bana bi iğne verdi doktor şeker iğnesi gibi biseydi doğumdan sonra 10 gün falan her akşam kendim yaptım koluma ödem içinmiş o geçmesi için doktoruna bi sor istersen
0 oy
tarafından
Bunun 3 katıydı bende şişlik tuzu tamamen kes hatta tuzsuz ekmek tüket bol su iç ve yürüyüş yap 
0 oy
(5,697 puan) tarafından
Ödem bu cnm kaç haftalık gebesin galiba sonlardasin
tarafından
39 cnm 10unda dogumum var
(5,697 puan) tarafından
Ooooo bitmiş Allah'ın izniyle geçer gebelikten sonra
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Kaç haftalıksın? Otururken mümkün olduğunca ayaklarını yukarıda tutmaya çalış. Bi de arada tuzlu suda beklet ayaklarını. Ben yapıyordum biraz rahatlatıyordu sanki. Sıcaklarda çok artar bi de. Allahtan havalar soğumaya başladı.
tarafından
39 haft 10unda dogumum var cnm
(3,938 puan) tarafından
Az kalmış. Tuzlu su yap şimdilik rahatlatır. Bi de sakın sakın ayak tırnaklarını kesme 3 ay kadar. Ucundan törpüle biraz yeter.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
23 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdemr (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 95 göst.

406,119 soru

12,175,812 cevap

36,650 kullanıcı

...