0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,238 puan) tarafından
1 Kasım'da dedemi kaybettim çok çekti yatalaktı artık vücudu tepki vermeye çürümeye başlamıştı. Torunlar omuzladı torunlar gömdü. ...hayat bana şuan okadar saçma anlamsız geliyor ki ... Ölüm acısı gerçekten çok ağırmıs.

Dualarınızda dedeme yer verırmısınız adı Özel

10 Cevaplar

0 oy
(135,709 puan) tarafından
hele dede acisi bambaskadir basin sagolsun 
(9,238 puan) tarafından
Öyleymiş Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin ☹️ 
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Basın sağolsun canim Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 
0 oy
(51,957 puan) tarafından
basiniz sagolsun canim ismi ne guzelmis
(51,957 puan) tarafından
kiz ismini özel sandim☺️
(9,238 puan) tarafından
İsmi gibi kendide özeldi Allah rahmet eylesin
0 oy
tarafından
Benim dedem de geçen yıl kasım da Vefat etti 4 yıl yatalak kaldi sonrasinda Vefat etti ama hiç etkisinden çıkamıyorum hep aklimsa unutamıyorum onu
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin .  Aynen olum insani olgunlaştiryo . Bende 18 gun once 2 gunluk bebegimi kaybettim . Ilk bebegimdi. Cok uzgunum :(
(153 puan) tarafından
Sebebi neydi benim bebeğimde 18 günlükken vefat etti
tarafından
Kafasi sıkîşmıs ıkınamadim. Oksijen yetersizligi icin kuvoze alindi 2 gun yasadi  41+5 .  3 kl 900.  Haftasida kilosu da iyi .  ama iste  yiyecek ekmekleri yokmus yavrularmizin Allah ikimizede sabir versin.
(153 puan) tarafından
Bebeğinizi gördünüz mü ? İnsan hiç unutamıyor.
tarafından
Evet gunde kac kez yanina gidip geliyordum. Gece uyandigimda bile gormeye gidiyordum.  Öldukten sonra da 2 kere gordum.  Aynen o hic kipirdamadan yatisini unutamiyor insan .  Sen bebegini neden kaybettin
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın dede :( bende annem ve babamı kaybettim tarif edemiyorum içindeki yangını çok fazla ağladım ama ağlamak ise yaramıyor malesef o yüzden sustum gidenin geri gelmediğini anladığın an buyumus oluyorsun srtik hayatından kim giderse gitsin umurunda olmuyor 
0 oy
(6,881 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin inşallah 
0 oy
(10,489 puan) tarafından
başınız sağolsun Allah makanini cennet kabri nur olsun inşallah Dedelerimi hiç görmedim ama 2019 Kasım'da babam vefat etti... Yıldönümü yaklaşıyo nefret ediyorum Kasım ayından... Babam canım babam hala acısı kor gibi alev alev kabullenmek zor... Hiç torun göremedi sevemedi benim pamuk babam....
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Başınız sağ olsun kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 323 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 463 göst.
10 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde dunyali _birisi (300 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 321 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,401 cevap

43,821 kullanıcı

Kategoriler

...