0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (1,643 puan) tarafından

Napiyorsun kizlar işler bitti mi ben bitirdim kızı uyutuyorum kahvemi içtim sonra en zor şey yemek bulma işi 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

daha çok kişi var ☹️☹️☹️☹️ hastanelerde salgın var dikkat edin çocuklarınıza hepsi aynı şikayetten gelmiş ateş öksürük halsizlik mide bulantisi
(1,643 puan) tarafından
Yaa kıyamam kuzum ya Rabbim kolaylaştırdı şifa versin inşallah çocuklar hasta olmasin
tarafından
Çok sağol canim
tarafından
Ayyy geçen hafta neee çektim,  daha toparlanamadı kuzum.  Hergün acildeydik. Geçmiş olsun canım
(132,044 puan) tarafından
noldu neyi var bu yakışıklinin
tarafından
Sevdos galiba su çiçeği heryerinde sivilce var
(132,044 puan) tarafından
aahh gecmis olsun
tarafından
Cokk sağol sevdoss ❤️

123556 kız su çiçeği galiba salgın degl zaten burnu 10 gündür akıyordu
tarafından
Geçmiş olsun canım el ayak hastalığı da çok benziyor su çiçeğine neredeyse aynı o dur muhtemelen
tarafından
Bilmiyorum ki ya inşallah değildir ☹️
tarafından
Yüksek ateşten gittim ben,  öksürük göz akıntısı, ve iştahsızlık.  Şimdi daha iyi ama hiç iştahı yok.  Losyon fln verirler galiba , kaşıma fln
tarafından
Geçmiş olsun
tarafından
Sana da geçmiş olsun canım
tarafından
Su çiçeğinden daha hafif bir hastalık canım 1 haftaya bisey kalmıyor.  Ne dedi doktor
tarafından
Su cicegide demedi başka briseyde demedi bir tane losyon bir ağrı kesici bir tane zatiden şurup yazmış o kadar
tarafından
Geçmiş olsun canım sen her ihtimale karşı 1.hafta kimsenin çocuğuyla temas ettirme parka vs çıkarma
-Reklam-
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Bnm de az kaldı bitse dışarı cikicaz 
(1,643 puan) tarafından
Kolay gelsin canım
0 oy
(789 puan) tarafından
Afiyet olsun benim daha çok var işin iki çocukla iş bitmiyor ki elli defa çıkıyorum bir işten 
(1,643 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim
(789 puan) tarafından
Sağol tatlim sana da

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 719 göst.
0 oy
3 cevap 412 göst.
13 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 437 göst.
0 oy
4 cevap 324 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,081 soru

12,295,180 cevap

38,309 kullanıcı

Kategoriler

...