0 oy
964 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Eşimle Kasım indiriminde toplu alışveriş yapacaktık airfry robot süpürge alıcaz üstüne bide annesinin 4-5bin TL lik ihtiyacı olan bişey var onuda alıcaz bunlara ek olarak bende spor yapmak için 3 bin TL lik eliptik bisiklet istedim. Ona bakarız gerek yok vs demeye başladı bende sinirlendim hayır gerek var diye çünkü doğum kilolarımı sporla vermek istiyorum. Oda almamak için surat asınca bende dedimki kusura bakma ama annenin ihtiyacını almayıda ben kabul etmeyebilirdim sonuçta çok kardeşsiniz söyle kardeşlerine parayı bölüşüp alın demesini bilirdim ben bu konuda seni kırmadıysam sende eliptik bisiklet konusunda beni kırma dedim bu sefer tamam alırız kes artık çeneni demeye başladı anasına gelince şak diye alıyor bana gelince kes çeneni diyerek alıyor bende karşılık verdim ne bu tavrın sen bana böyle davranmazsın diye konu baya büyüdü en son beni susturmak için koltuğun üstüne ittirdi bende koltuktan ona doğru tekme attım karnına geldi oda sinirle evden çıktı gitti. Aşkım almasak olurmu gibi yaklaşsaydı olay büyümezdi ama annesine gelince herşeye okey bana gelince suratı 5 karış binbir ısrarla alıyor bıktım bişey istediğimde suratının düşmesinden eşiyim ben ya bana harcarken bu kadar içi yanmamalı çok canım sıkıldı ağlıyroum. Bu arada para var arkadaşlar bunları alacak paramız var şimdi lütfen adamın durumu yok demeyin 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ececim neden dişil enerjini kullanarak halletmedin sonuçta dişil enerjin yüksek senin  
(14,136 puan) tarafından
Haydar Ece bu:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
Kız bi dediği bi dediğini tutmuyo sjsjsjs
(14,136 puan) tarafından
Kocama trip atmam diyordun şimdi niye agliyorsun kız ece
tarafından
Üzülmüş demek ki :)
(14,136 puan) tarafından
Demekki tam verememiş o duyguyu kaybetmekten korkuyordu kocası
tarafından
Kız kılo almıs ya dişil enerji heralde bıraz altta kalmış: D
(14,136 puan) tarafından
:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
Günani trıp atmamış tekme atmıs yanlış sey ettın sen: D
tarafından
Dişil enerji kilodan etkileniyor muymuş hahahaha
tarafından
Ee yoksa bır bisiklet için ece dişil enerjisini bu kadar tekmelemez
tarafından
Keşke dişil enerjinin ne olduğunu biliyor olsaydınız
(14,136 puan) tarafından
Ben o postunu hatırlıyorum gayet sen keşke bu kadar atıp tutmasaydib
tarafından
Hatırla? Dişil enerjisi yüksek insanlar eşiyle tartışamıyor mu ne alaka o postumla bu konu
(14,136 puan) tarafından
Ee sen eşinle ilgili de çok şey yazmıştın orda ama oturup ağlamanla o cümleler çok celiskili
tarafından
Ay ne alaka ya bi insan 360 günün 360 ınıda aynı mı geçirecek eskiden bişey demişim şimdi öyle değilmiş dediğim şey de ne Allah bilir benim eşimin iyi şeyleri de var kavga ettiğimiz şeyleri de var robot muyuz hep aynı olalım
(14,136 puan) tarafından
Ee hepimiz aynıyız tabiki olur tartisman ama.kimse.iddiali şekilde şeyler yazmıyor:⁠-⁠Dneyse cnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
+1 oy
2 cevap 51 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 808 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.