Eşimle Kasım indiriminde toplu alışveriş yapacaktık airfry robot süpürge alıcaz üstüne bide annesinin 4-5bin TL lik ihtiyacı olan bişey var onuda alıcaz bunlara ek olarak bende spor yapmak için 3 bin TL lik eliptik bisiklet istedim. Ona bakarız gerek yok vs demeye başladı bende sinirlendim hayır gerek var diye çünkü doğum kilolarımı sporla vermek istiyorum. Oda almamak için surat asınca bende dedimki kusura bakma ama annenin ihtiyacını almayıda ben kabul etmeyebilirdim sonuçta çok kardeşsiniz söyle kardeşlerine parayı bölüşüp alın demesini bilirdim ben bu konuda seni kırmadıysam sende eliptik bisiklet konusunda beni kırma dedim bu sefer tamam alırız kes artık çeneni demeye başladı anasına gelince şak diye alıyor bana gelince kes çeneni diyerek alıyor bende karşılık verdim ne bu tavrın sen bana böyle davranmazsın diye konu baya büyüdü en son beni susturmak için koltuğun üstüne ittirdi bende koltuktan ona doğru tekme attım karnına geldi oda sinirle evden çıktı gitti. Aşkım almasak olurmu gibi yaklaşsaydı olay büyümezdi ama annesine gelince herşeye okey bana gelince suratı 5 karış binbir ısrarla alıyor bıktım bişey istediğimde suratının düşmesinden eşiyim ben ya bana harcarken bu kadar içi yanmamalı çok canım sıkıldı ağlıyroum. Bu arada para var arkadaşlar bunları alacak paramız var şimdi lütfen adamın durumu yok demeyin