Kızlar yine ben geldim. Bebek bakımında da post açtım daha cevap gelmedi buraya da sorayim dedim. Kısaca özetleyim. Yarın akşam 2 hafta olacak. 2 hafta önce normal kontrole kızımı doktora götürmüştük. Akşam da kakasi sıvı şekilde gelmeye başladı. Sıvı ve asitli kokuyor ve poposu kızarıyor. O gün çok zeytin yemişti. Ondan dolayı diye düşündüm. Sayisi değişmedi günde 3 4 kere kaka yapıyor. 1 hafta sonra da geçmediği için tekrar doktorumuza gittik, tahlilleri temiz çıktı, rota ve başka virüs görünmedi. Doktorumuz maflor toz yazı. 3 gündür kullanıyoruz. Dün sabah baktım yine şekil şekil geldi 1 kere sevindim maflor ise yaradı diye ama sonra yine sıvı gelmeye başladı. Hala da geçmiyor. Başına gelen var mı? 1 kere yazın ishal sikayetimizle acile gitmiştik taburcu olmadan doktor damla yazmıştı, ise yaramıştı. Ama malesef ismini unuttum o damlanın. E manızdan baktım yok görünmüyor. Kâğıda yazıp vermişti. Damla şeklinde hangi prebiyotik iyi gelir? 22 aylık bir bebek için. Karın ağrısı yok. Kala sayısı bizim için normal. Sadece sıvı ve asitli olduğu rahatsız ediyor.