merhaba arkadaşlar ben 6 kasımda 10+4 haftalık hamileyken kontrole gittiğimde bebegımın 9+1de kalbinin durduğunu öğrendik. 2 doktor 1 radyoloji uzmanı bakarak rapor yazdı ve o gun kurtaja alındım. doktorum 1adet donemı geçsin tekrar bebek düşünebilirsiniz dedi ama tekrar hamile olduğunu anlar anlamaz gel kn sulandırıcı yazcam tedbir amaçlı dedı. ama ben nedense beklemek istemiyorum çünkü tekrar hamile kalırsam acım bıraz dıncek yoksa ben kendimi toparlayamıcam. biliyorum 12 gun oldu 2 hafta daha beklersem daha ıyı olcak bilmiyorum korkuyorum bı yandanda aynı seyleri tekrar yaşamaktan. sızce napmalıyım? aynı seyleri yaşayan var mı sız ne kadar bekledınız yada ne zaman sonra tekrar hamile kaldınız?
Ben 14 subata lurtaj oldumm seninle ayniydi bebeklerimiz bende 10 hafyada kurtaj oldum 3 ay bekledim doktorum 3 ay bekle dedi ve 3 ay sonra hamile kaldim suan 27+1 hamileyim gecmis olsun bu arada rabim en kisa zamanda sanaada bir evlat nasip etsin inslh bence bekle biraz seninn sagligin icin sonucta
1,492,400 soru
24,385,333 cevap
348,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın