0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
İki gecedir ateşi çıkıyor kusuyor ilk gün 39du suya soktum bir degil iki değil havale geçirmesinden korktum eşimde öyle soğuk kanlı ki sanırsın yabancı dün gece bir çıktı ateşi yanıyor resmen bir dişi patladı büyüyor ama bu kadar ateş normal mi dikkatimi çeken bezinde koyumsu satılık oysa su da içiyor emiyor da acaba enfeksiyon kapmış olabilir mi gece de  yatarken baya kustu iki gecedir uyuyamıyorum eşim horul horul sanki tek yaptım çocuğu diyorum gün içi acil bişey olursa ararım direk sağlık ocağına getir dedi gtti oysa anası babasıno geçen gece test için hastaneye getirdi bizim neyimiz eksik oğlumun hala ateşi var bnde yıprandim bisy olur diye uyuyamıyorum aniden çıkıyor ateşi baş bas bağırıyor hızlı hızlı nefes alıp veriyor başına gelen varmı veya duyan sağlık ocağına nasıl getircem o var tabi 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Peki ya çocuk havale geçirirse neden acile gitmiyorsun???? 
(102 puan) tarafından
Getiricem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diş atesi 38 dereceyi geçmez. Enfeksiyon olmali. Doktora goturmelisin.
(102 puan) tarafından
Evet enfeksiyon kapmış
0 oy
tarafından
Bence acile bir gidin tehlikeye atmayın çocuğu 
(102 puan) tarafından
İyiyken herkes bakar hasta oluncaya herkes çekiliyor kenara anlamadım gitti
0 oy
(794 puan) tarafından
Canım biz doktora gitmiştik ama diş yüksek ateş yapmaz demişlerdi enfeksiyon olabilir kanında demişlerdi doktora gitmelisiniz büyük ihtimalle enfeksiyon olabilir yada koronada olabilir götürün mutlaka ihmal etmeyin ateşten korkarım kalıcı hasar bırakabilir yüksek ateş 
(102 puan) tarafından
Ben çıktı çıkalı hiç korona olmadım oğlumda olmadı Allah korusun temkinli davranıyorum evet enfeksiyon kapmış ahizindan
(794 puan) tarafından
Doktor çünkü diş yüksek ateş yapmaz demişti biz acile gtmiştik ateşten dolayı o zaman öyle demişlerdi drek
(102 puan) tarafından
Evet..
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Yani cocuga bsy olmasinimi bekliorsunuz acile goturun saglik ocagi ne yapicak 
(102 puan) tarafından
Ben değilde bekleyenler var hasta halimle getirdim çocuğu o kadar laflar havada kalıyor sadece
0 oy
(135,790 puan) tarafından
diste ates o derece yukselmez sen birak o adami al kendin gotur acile
(102 puan) tarafından
Evet bende ondan korktum di. Öyle yaptım iki sefer bn gttim hele annem geldi yoldaş o umursamadı bile
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun, diş ateşi genelde 38 dereceyi geçmez, sağlık ocağı da ateşli çocuğu acile götürün diyor zaten. O yüzden fazla geç kalmadan bir çocuk acile götürün 
(102 puan) tarafından
Sağol sanada. Bende öyle biliyordum eşim 39 demesine rağmen hiç bı şey yapmadı gtti uyudu bn uğraştım kaç gündür yorgun uykusuz smdide yemek yemiyor destek almadıkca zor tek yaptım sanki çocuğu
tarafından
Canım şimdi nasıl oldu atesi dustu mu peki
(102 puan) tarafından
Ateşi düştü bu seferde soğuk gbi ve baya kilo kaybettik dar gelen kıyafetleri bollasti ne kötü bir şey mis diş çıkarmak
tarafından
Oyy kıyamam ya diş sıkıntılı bir süreç, biz de aynı durumdayız, Allah yardım etsin kuzularımıza
(102 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Kusmanin disle alakası yok belliki usutmus doktora gtur
(102 puan) tarafından
Evet antibiyotik verdim kusmuyor
0 oy
(3,505 puan) tarafından
O ateşle bekleme hiç acile git eşin gelmiyorsa da bekleme eşini kendin git 
(102 puan) tarafından
Öyle yaptım
(3,505 puan) tarafından
Nasıl oldu
(102 puan) tarafından
Ateşi birdeha çıkmadı Allah'a şükür.
0 oy
tarafından
Ya sabir esinni dövmek istedim ne değişik insan 
(102 puan) tarafından
Bende uyurken boğmak fkn
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Muhtemelen enfeksiyon doktora götür çocuk bu her yeri elliyor illaki hasta olur ama iki gün beklemek doğru değil en azından sağlık ocağına gidip muayene ettir 
(102 puan) tarafından
Öyle yaptım ilaç verdi toparlamaya çalışıyoruz
(1,754 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inş
(102 puan) tarafından
Sağol canım inşallah cümlemizin
0 oy
(92 puan) tarafından
Bence bir an önce acile gidin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 483 göst.
15 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmin3301 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu

412,016 soru

12,403,278 cevap

44,516 kullanıcı

Kategoriler

...