Kızlar sabahtan beri ben bende değilim. O görüntü gözümün önünden gitmiyor. Televizyon internet denen şeylerde ki haberler psikolojimi bozmuş.
Rüyamda bi kalabalık içindeyiz, ev desem değil iş yeri desem değil. Bir sürü insan var işte. Bi tane odanın kapısından bacak görüyorum iki erkek bacağı. Birbirlerinin üstündeler belli yani. Kim bunlar diye bakmak için yaklaştım adamın elinde bebek vardı. Bebeğe tecavüz etmişler garibim kanlar içinde perişan yerde kanlı ka.ka bile vardı . Her ayrıntısını görüyorum. Elindeydi işi bitince oyuncak gibi masaya koydu. Canlıydı, aklım çıktı gerçekle rüyayı ayırt edemedim, benimde iki çocuğum var biri bebek ama benim bebeğime göre daha küçüktü. Yinede bilemedim benim mi değil mi. Çığlıklar atmaya başladım ortalığı yıktım herkes başıma toplandı bu yaptı bu yaptı diye anlatırken uyandım. Çok şükür rüyaymış diyorum ama rüyamda bile görmek istemezdim böyle bişey sinirlerim bozuldu gözümün önünden gitmiyor. Düşününce elim ayağım titriyor. Aklım çok kötü senaryolar kuruyor kafayı yiyeceğim.