0 oy
188 göst.
Aile kategorisinde (150 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar eşim shir dışına çıktı 3 gün kayinvalidem gelcek 3 gün annem gelcek ama kayinvalidemi gelmesini istemiyorum küçük bebegim var ve hiç bana yardımcı olmaz bulaşık yıkama çay VS ama yer yatar Bi suyunu alır..bende ne yalan uydursam da gelmese annem mi gelcek desem ya da ablam gelip kalcak mi desem bana Bi fikir verin kırmadan gelmemesini söylesem 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne söylersen söyle yinede kırılır canım 
(150 puan) tarafından
Esim gitmeden önce annesine anne Bi kaç gün git sen sonra annesi gelcek dedi ama daha ilk gun oldum
tarafından
Yapacak bir şey yok canım eşinin hatri için idare et bir dahaki sefere eşine söylersin kimse gelmesin kendi kendime kalacagim dersin yada sen annenlere gidersin
-Reklam-
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Gelme dersen o kırılır gel desen sen yorulursun 
0 oy
tarafından
Tek kalbilsn yemzler bnce 
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Pılını pırtını topla eşinle git tek çözümüm bu :D şaka bi tarafa tabi ama kırılır kadın gelcem demiş 

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Anne sen bu soğukta cikip yorulma hiç annemle ablam kalacak de 
(150 puan) tarafından
Esim gitmeden önce annesine anne Bi kaç gün git sen sonra annesi gelcek dedi ama daha ilk gun oldum ya
0 oy
(123,185 puan) tarafından
annenide cagirma kaynananida burda asker esleri var tek basina bebek buyuten kinseye ihtiyac duyma annen gelir kaynana gelmezse sorun olur ikisinide isteme
(150 puan) tarafından
Esim gitmeden önce annesine anne Bi kaç gün git sen sonra annesi gelcek dedi ama daha ilk gun oldum ya yorgunluktan
0 oy
(14,126 puan) tarafından

Allah'ım yeseniz doymucaniz bu kaynanalari:Do zaman tek kal kimse gelmesin üç gün de nolmus yani ver eline xocugu yapcaginu yap yemek zaten pisiyo evde iş zaten yapıyoruz ne yapacak kadın sana he huyu suyu kötüdür sen iyilik edersin hala kötülük peşindedir öyle insanlara lafım yok tabi o ayri

(150 puan) tarafından
15 gun
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Benim kendi annem geldi kaldı 10gun o da elini biseye sürmedi ben surdurtmedim 10dk geç olsun isim canm takma bukadar bişey olmaz gelsin gönlü kırılmasın 
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Bence idare et eşinin hatırına.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 168 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
3 cevap 575 göst.
30 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Magic mom (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu

406,460 soru

12,188,647 cevap

36,707 kullanıcı

...