0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bende bu yastıktan var da kağıtta 2 aylıkken sırt üstü yatırılır falan yazıyor reflü riski azalıyormuş ama ben neresine yatırcam kafasını koysam çok yukarda olmaz mı bebeğimin kafası? Var mı kullanan fikri olan?

image

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

image

Canim o bosluga otuturaksin bebegi boyle bturacaksin bebegm yok ama maymunum var 

image

tarafından
Bilmem bence olmaz canim
tarafından
Hatun ya güldürdün +1 cevap için nasılda uğraşmış.. Evet öyle koyuluyor kırmızı yastığa gerek yok sadece baş kısmı değil beli ile ama önermem 4 ay sonrası daha uygun. Reflüsü için sadece baş kısmı yukarı kalır bunda olmaz pek, onun yatağı daha farklı. Bi anda yükselmemesi lazım kademe kademe, baş yukarıyada kalıyor bel altı felanda dolu olmalı. İnşaallah olmazda gerek kalmaz. 4 ay sonrasında gayet kullanışlı çok severek kullanıyoruz.
tarafından
Amann +1 i 2 yi napayim ne ise yariyor :D o kirmizi yastigi ben emzirirken kafasi rahat etsin diye aldim reflude veya oturutmak icin kullnildigini bilmiyordum sadece emzirmek icin aldim arastirinca her ise yariyormud emzirme minderi
tarafından
Hmm peki, işe yaratmadan ziyade burada beğendiğin yoruma veriliyor ya ondan dedim ama sevmediğini bilemedim sory :)
Çok amaçlı, evet..
tarafından
Yok yani amacim +1 almak vs. Degil biseyi biliyorsam ellimden geldigi kadar yardimci olmaya calsirim  puanlar +1 ler falan bos seyler bana gore :)
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Resimdeki gibi cnm bebeği işine doğru koycan
(12,762 puan) tarafından
Yatırma şuan daha eyasi batar cnm o pozisyon için 4 ay bekle az oturması laizm şimdi olmaz
(12,762 puan) tarafından
Ama yüz üstü koyabilirsin göğüslü o yastığa gelecek
tarafından
Bende öyle düşündüm ama reflü riskini azaltır diyince nasıl acaba diye merak ettim
tarafından
Aynen o 3 ay üzeri kullanım içinmiş
(12,762 puan) tarafından
Reflusu yoksa gene yatırma midesine baskı olur
0 oy
tarafından
Sağdaki resim gibi sanırım
tarafından
O fotolar değil 3 ve 6 kullanımı onlar 2 aylık farklı ama resmi yok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 314 göst.
23 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 344 göst.
2 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifatihhh (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
0 oy
0 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,492,042 soru

24,380,082 cevap

348,665 kullanıcı

...