Çalışan kadınların çocukları ortada hanımlar siz ne anlatıyorsunuz ben annesi olaraktan zar zor bakıyorum ye dıe bşr saat başındayım
Elin insanı gelicekte yavruma benım gibi bakıcak
İnanın ben yavrumun üstünü değiştirir iken dıer kıyafetlerini ısıtın giydiririyorum
Ben çocuğu anneme bırakıcam 50 60 yaşında oda en az
Hastalıkları zaten kendine yeter oda 25 30 yaşında ki kadın bakımı ile bir tutucam
Masal mı anlatıyorsunuz
Ozaman size bu masalın sonunu hemen söylim
Benim bir kızım bir oğlum var
Bir makarna yer birde köfte başka bir şey yediremeyiz (yeme bozukluğu)
UZUN AYRILIKLAR SONUCUNDA çocukta daha büyük sorunlar görülebilir. Uzun süre ağlama,yemek yememe,mide bulantıları, uyku bozuklukları, uykudan ağlayarak uyanma, zihinsel sorunlar, unutkanlık, gelişimsel gerilik görülebilir.
Anne bebek ilişkisi çok özel bir ilişkidir ve çocuk giderek azalmakla birlikte 5-6 yaşına kadar anneye bağlıdır. Tüm varlığı ve kişiliği anneyle özdeşleşmiştir.
Gebeliğin son 3 ayından itibaren çocuğun duygusal belleği oluşur ve anne karnında dahi sevilip sevilmediğini, istenip istenmediğini algılar. Sevilmek bebek ve çocuk için temel ihtiyaçtır. Bebek doğumuyla beraber kendisini annesinin bir parçası olarak görür ve tüm dünyası annesi ve kendi varlığıdır. Bebek konuşmasa bile her şeyin farkındadır ve bir kayıt cihazı gibi tüm gelişmeleri belleğine kaydeder. Bu dönemde annenin bebeğe göstereceği ilgi, şefkat ve sevgi kişilik gelişimi açısından çok önemlidir. Anneyle bebek arasındaki bu duygusal paylaşım, ilk 4 yıl için özel öneme sahiptir ve bebeğin kendini güvende hissetme ihtiyacı karşılanmalıdır. Bebekliğin ilk dönemlerinde annesinden birkaç saatliğine ayrılma bile çocuk üzerinde müthiş bir tehdit algısı oluşturur, panik ve korkuya kapılan bebekte stres hormonları yükselir. Huysuzlaşıp, ağlayan bebeği sakinleştirmek güç olabilir.