0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (2,109 puan) tarafından
Benim doğumdan sonra enfeksiyonum olduğu için adet söktürücü verdi doktor 60. gün civarı adet oldum sonra da daha olmadı 90 güne geliyor. İlaçtan sadece bir tane içtim söktü daha kutu duruyor olduğu gibi, bir tane daha atayım mı bu ay için yoksa kendi kendine olmasını mı bekliym. Olmaz da yine enfeksiyon olur diye korkuyorum.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum da benim adetim çok düzensizdi doğumdan sonra gününde oluyorum 
(2,109 puan) tarafından
Benim doğumdan önce öyleydi günü gününe olurdum hep ama şimdi geçiyor korkuyorum da tekrar hamilelik ihtimalinden bilemedim napcağımı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben doğumdan sonra 1 yıl olmuyorum doktor emzirdiğin için normal demişti.. iki doğumumdada 1 yil olmadim şimdi 3.dogum yaptim bakalım bunda ne kadar sürer 
(2,109 puan) tarafından
Benimki doğal sürece bırakılsa belki olmazdı ama mecburen ilaçla oldum bundan sonrası kendi kendine olur mu yine ilaçla mı olacak onu bilmiyorum
tarafından
Nrgl     ben bebegimi kaybettigim icin . Emzirmiyorum dogum yapali daha 3 hafta oldu emzirmedigim icin duzenli olurmu acaba adetim
tarafından
Başınız sağ olsun öncelikle çok üzüldüm..hiç bir bilgim yok kırkiniz çıktıktan sonra kadın doğuma gidin bence
tarafından
Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
9 cevap 131 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birinsanoglu (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mm0207 (772 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (579 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,643 soru

23,736,918 cevap

313,794 kullanıcı

...