0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Kızlar merhaba kartal Lütfi Kırdar yada Marmara Hastanesi'nde memnun kaldığınız doktor varmı??

2 Cevaplar

0 oy
(1,630 puan) tarafından
Marmara'da doğum yaptm doktorun adını hatrlamiyorm doğum raporunda yaziyo da acayip iyi ilgileniyorlar bunu bilir bunu soylerm sadce gerçi bende tek doktor değildi hepsi bakıyordu bana sıkıntılı bı doğum süreci çektim 
(1,247 puan) tarafından
Aaa çok geçmiş olsun cnm bende ilk hamileliğimde çok kötü geçti şimdi de ikinci hamileym troit değerlerimden dolayı o hastanede doğum yapmam gerekiyor oraya sevk ettiler
(1,247 puan) tarafından
Ne kadar oldu doğum yapali cnm
(1,630 puan) tarafından
3 sene oldu ama değişmemiştir doktorlar heralde benm kinde gelişim geriliği vardı Gebze'de oturuyorm çocuk engelli olcak dediler anne ve bebeğin ölme riski var dediler yoğun bakımda yatabilrsin demslerdi gebzedeki hiç bir hastane almadı beni doğuma marmaraya gönderdiler orası aldı anca valla iyi olmasa oraya yollamazlardi heralde
(1,247 puan) tarafından
Bende Gebzede oturuyorum cnm Tuzlaya gidiyordum oradaki doktor burada yapamazsn oraya gideceksin dedi doğuma 2 aydan az kaldı doktorum belli değil stresten kendimi yiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hep Marmara'ya gittim hem kontrol hem doğum için..doktor adını hatırlamıyorum 3.5 sene geçti değişmiştir çoğu doktor
(1,247 puan) tarafından
Aaa teşekkür ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Y.emin (115 puan) tarafından soruldu

411,682 soru

12,393,334 cevap

43,989 kullanıcı

Kategoriler

...