Beni lincleyenler olabilir ama eşimi bırak çocuğum konusunda bile öncelik benim yani. Bu yavrumu sevmediğim, ihtiyaçlarını gidermedigim şeklinde anlaşılmasın lütfen. Hepimiz insanız sonuçta. Uçaklarda bile bir sorun olduğunda oksijen maskesini önce kendinize, sonra çocuğunuza takın diye anons ederler. Ben iyi olmadığım, mutlu, dinlenmiş ve enerjik hissetmediğim sürece kizimda eşimde bundan etkilenir. Çünkü anne bir evin mihenk taşıdır. Önceliği hep kendime veririm o yüzden. Sabahları kahvemi içmeden kahvalti hazırlamaya mutfağa girmem mesela. Eşimle kizim oynarken hemen 2 dakika da balkonda kahvemi içer, havayı bi içime çeker, güne hazirlanirim. Sonra evin genel düzeniyle ilgilenirim. Her gün mutlaka gece ve gündüz cilt bakımı yaparım mesela. Bu süreyi kendime ayırırım (15 er dakika). Arkadaşlarımla disari cikmak istediğimde çıkarım. Eşime ya da anneme emanet ederek. Eşinle basbasa yemek yemek istersek yerim. Kizimi anneme bırakarak. Yani anne veya es oldum diye kendimden vazgeçip ihtiyaclarimi göz ardı edip sonunda mutsuz bi insana dönüşemem. Herkes istediğini düşünebilir ben böyle yaşıyorum hayatı