0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (440 puan) tarafından
Merhaba kızlar, cuma günü diş randevum var, dislerimin arka taraflari tartar olmus durumda yani boyle siyahlasiyorya onlari temizletmek istiyorum agiz kokusu yapiyorlar galiba ne zaman disimi fircalasam 1 saat sonra yine ayni fircalamamis gibi oluyor, Çene tedavisi falan gordum agzimi hoc acamiyodum o sirada hiç dislerime bakamadim. Bide bitane dişime dolgu yapilmasi gerekiyor. Bu iki işlemi aynı gün yaparmi doktor sizce tartar temizleyip dolgu yapmak mesela. Cunku esim surekli mesaide kaliyor ve 1-2 saatlik isler icin tum gun mesailerden falan oluyor bende ikisi bir anda olsun istiyorum bu mümkünmü acaba? 

1 cevap

0 oy
(9,108 puan) tarafından
Yaparlar canım. Ben de yakın zamanda dolgu artı temizletme yaptırdım. Hem de devlet hastanesinde. Özelde hayli hayli yaparlar. 
(440 puan) tarafından
Bende devlete  gidecem ya özel nerde biz nerde. Merak ettim de bende yaparlarsa yaptirayim madem habire izin almak zorunda kalmasin bari kizlariminda duzenli kontrolleri oluyor saglik ocaginda daha iki kez izin aldi onlar icin bide benim yuzumden sey olmasin diyodum.
(9,108 puan) tarafından
Yapıyorlar canım. Hatta eşimle aynı gün gittik beraber. İkimiz de dolgu ve temizlik yaptırdık.
(440 puan) tarafından
İnşallah buradada yapıyorlardır bu işlemleri çok iyi olur valla. Bide tartar temizleme ve dolgu  yaparken acitiyormu uyusturuyorlarmi?
(9,108 puan) tarafından
Benim dolguyu yapan doktor uyuşturdu. Eşimi uyuşturmadan yapmış. Tartar da işlem esnasında değil de sonradan ağrı yaptı bende. Bir hafta soğuk sıcak çok tüketemedim. Sızlıyodu. Ama eşime bişi olmadı maşallah.
(440 puan) tarafından
valla 4 tane kök disimi cektiler çenemin yuzunden 4 kez uyusturuldu korkuyorum artik iğneden ama mecbur yaptirmak zorundayim hala çenem tam duzelmis degil doktorun istedigi gibi acamam agzimi ama uyuşunca bisey olmamis gibi acabiliyorum. En azindan işlem yapiliyodur insallah bir sefer çekecez bu durumu fircala fircala ayni bide koku yapiyor kendimden tiksindim valla yaş 24 dişler 50-60 yasinda :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.
8 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
19 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnn (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu

411,755 soru

12,395,310 cevap

44,124 kullanıcı

Kategoriler

...