0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından

Kızlar mutfakta kızımı yediriyordum 2 -3 saat önce oldu bu olay sırtımı sandalyeye yasladım 54 kilo bir insanım 6 haftalik ta gebeyim bir anda arkaya doğru düşüyorsun masaya tutundum ama çok korktum tabii sandalye resmen gitti resimde görünüyordur . Garantisi var  aradım kadın sinirimi bozdu  bunları tüketici haklarına şikayet etsem sizce olumlu sonuç alır mıyım . Birde ne kadar sürede sonuçlanır bilgisi olan var mı 

O kadar para vermişim sonuçta 2 yıl garantisi var bir buçuk yıl olmuş diye garanti neden geçerli olmasın bu kadar saçma birşey olur mu 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(9,108 puan) tarafından
Önce firmayla görüş bence. Garanti devam ediyorsa ya tamir ederler yada yenisini şey yaparlar. Geçmiş olsun canım aman dikkat et. 
(415 puan) tarafından
Görüştüm zaten diyor ki kirilmada siz sorumlusunuz ya Allah aşkına bu sandalye değil mi sırtına yaslanmam normal değil mi kaldı ki kilolu bile değilim dandikk bir markada değil
-Reklam-
0 oy
(3,515 puan) tarafından
Resmen kırılmış yaa. Geçmiş olsun canım iyi misin peki? 
(415 puan) tarafından
İyim ama düşerken kokrtum yani o korkuyla bebeğime birşey olabilirdi
(3,515 puan) tarafından
Allah korusun ya..
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Boşver sandalyeyide iyiki sana bebeğe bişey olmamış Allah korusun.
(415 puan) tarafından
Ya orası öyle ama sandalye yapılsın diye arıyorum kadının crvaplarini duysan sanki çalışan degil sanki bit pazarından almışım mobilyayı
(7,781 puan) tarafından
Satana kadar tüm tatlı dilleri işte canım.
0 oy
tarafından
Sikayetvar sitesine yaz ordan şikayetini kaldırman için üstüne para bile verirler
(415 puan) tarafından
Tam teşekkür ederim en kısa zamanda edeceğim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 227 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 840 göst.
0 oy
16 cevap 329 göst.
4 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu

410,074 soru

12,329,769 cevap

39,188 kullanıcı

Kategoriler

...