0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün akşam kayinvaliemlerdeydik birden üşüme geldi hirka giydim beş dk içinde halsizlik çöktü kolumu kaldıramayacak gibi genzim tıkandı sesim değişti basım ağrımaya başladı ay nerde usuttum bilmiyorum bı anda alabora oldum valla eve gelince nane limon içtim flan su saat oldu napsam fayda yok fenayım kızlar :((

6 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Gecmis olsun canim 2 bardak nane limon ic ve 2 kat battaniyenin altina girip terle 1 saat sonra hemen ilik bi duş al o sirada oglanada eşin baksın

Ben hastalaninca o sekilde kendime geliyodum 

Dustaj sonrada bi agri kesici ol iyi olursun insallah
tarafından
Normaller valla lohusayken yaşadım öyle bişi de bidaha olmadı hem emzirmiyorum zaten canim
(2,483 puan) tarafından
Bende emziriyorum canim ama yasimdan dolayi sut fazlaligi yasiyorum maalesef gece 4 saat uyanmasa benim gogusler direk mastit oluyo bide yuz ustu yatmaktan
tarafından
Kaç yaşındasın kuzum ilk defa duydum böyle bişey
(2,483 puan) tarafından
19 yasindayim sut kanallarim baya acikmis canim 4 tane doktor ayni seyi soyledi
tarafından
Çok ilginç geldi kuzum ilk duyunca gencmissin kız :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi doktora git canım ihmal etme havalar hastalığa çok müsait geçmiş olsun 
tarafından
Gecmezse öyle yapcam artık kuzum ya
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim geçen gün bana oldu aynısı üşüme titreme bütün vucüdum ağrıyordu gece ateşim çıktı kırk dereceye kadar sağolsun eşim iki saat uğraşıp düşürdü canım dikkat et bir ağrı kesici al terle öyle atlatırsın canım 
tarafından
Yaptım ama nafile ya olmazsa acile gidicem
(4,757 puan) tarafından
Git kuzum ben gitmedim pişman oldum bu salgındır tatlım kardeşime aynısı olmuştu 5 çeşit ilaç vermişti doktor tatlım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım doktora git bence 
tarafından
Valla durum onu gösteriyo offf
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Ayağının altına limon sür iyice poşet sar çorap giy. Birde sıcak sütle bal yap iç gir battaniyenin içine dinlen hemen geçer 
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Anaaam kiyamam yaa hava değişimi hava geçişi  herkesi hasta  etti kuzum bol bol c vitamini al limon sık balla karıştır iç öksürük olursa karabiber ye balla ❣

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 339 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
11 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu

410,483 soru

12,346,931 cevap

40,201 kullanıcı

Kategoriler

...