Fazla dırdır yapmiycam yemeği vercen çayı icirsen gönlünü egliycen bide para istemedikden sonra senden iyisi yoktur 3 senedir hiç büyük kavgamız olmamızdır
Geçinme sırrıni vereyim sakın adamlar bulun
Kesinlikle anlayış çok önemli. Eşimle birbirimizi anlayamadığımızı fark ettiğimden beri kendimi çok değiştirdim ve durumumuz daha da düzeldi çok şükür. Ki eşimde de çok değişiklik var şu son dönemde.
Bir de Ferhat aslan diye bir beyefendiyi, Saliha erdim hanımefendiyi çokça dinliyorum ve uygulamaya çalışıyorum söylediklerini. Herkese tavsiye ederim
Eşle geçinebilme sırrı:aranıza kimseyi sokmamak!
Elhamdülillah çok şükür örnek bir çiftiz tabiki kavgalarimiz oluyo ama uzun süre küs kalmıyoruz bide eşimin su huyu var eğer kavga çok büyük değilse ben uyurken saçlarımı öper okşar bazen uyuma numarası yaptığım için biliyorum aşırı büyük kavgaysa suç benimse bu defa ben onun saçlarını okşuyorum öpüyorum tabi böyle öperken ses çıkartıyorum ki anlasın çünkü uykuda öpüyorum yada saçlarını önce hafif çekiştirip sonra okşuyorum anlasın ay kendime kahkaha attım az değilmişim onu anladım neyse yani ikimizde birbirimize kıyamıyoruz
ben de tam tersi,
Ben isterim o yapar canım kocam :D ❤️❤️❤️
1,497,346 soru
24,459,161 cevap
354,515 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın