0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kizlar biliyorum konuyu uzattıkça uzattım kaynanamlar bana evimden tabak çanak calmisim gibi iftira attı onceki postumda var ağza almayacak şeyler söyledi bahsettiği şeyler plastik kap bugün kayinpederin dogum günüydü esim dediki pasta alıp gidicex mi dedi ben asla gitmem dedim dünyanın lafını saydılar bana sonra esim gitti duramadı ve artık ne konuştular bilmiyom kaynanam da kayinpeder de beni heryerden engellemisler  kendi evde kaybettiği kap için bana yaptıkları tavırlar bende evdeki bana.ne verdiyse kaynanam  hepsini torbaya koyup kapiya attim 

5 Cevaplar

0 oy
(3,316 puan) tarafından
Kocan niye gidiyorsa. Resmen benim eşim suclu biliyorum ama atamıyorum der gibi 
(1,243 puan) tarafından
Kiyamadi babasina anasina gitti ben gitmem dedim hatta kapiya koyduğum esyalari götür dedim korkudan göturemedi
(3,316 puan) tarafından
Ben bisey demeyeyim şimdi canim. Agir konusurum
tarafından
Anası babası ya gitmesin mi Allah aşkına
(3,316 puan) tarafından
Iftiranin üstüne gitmesin kadina hirsiz demiş farkinda misin.
-Reklam-
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Eşin demiyor mu ne konuştuklarını 
(1,243 puan) tarafından
Daha gelmedi gelince ogrenicem bakalim canim
(4,139 puan) tarafından
Belki eşin seni savunduysa sinirlenmişlerdir yada sen gelmedin diye engellemişlerdir
(1,243 puan) tarafından
Eşim beni de savunmamis ama demis ben napiyim gözünüzle gördünüz mü yok ispat varmi yok o zaman napiyosaniz yapın kimseye karışmıyorum beni arada bırakmayın demis
(4,139 puan) tarafından
Savunmuş ya işte canım onları da tutmamış ne garip insanlarmış ya
0 oy
tarafından
Eşinin orta yolu bulması lazım, ya da senin halletmen lazım .

Ben böyle konular olduğu zaman eşime hiç anlatmam kendim hallederim , hallettikten sonra da bak bunları yaptım yaein bir gün ogrenirsen şaşırma derim :D 
(1,243 puan) tarafından
Yok canim esimde orra yolu bulamamış o da onlarla anlaşamıyo zaten
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Kız iki üç çift leğen takımı alıp gideydin doğum günü hediyesi diye:)) allahım ya ne ucuz beyinli varlıklar var yok yere kavga çıkarmaya çalışıyolar
(1,243 puan) tarafından
Sorma ya delirtti beni esimi de delirtmisler
(1,528 puan) tarafından
Boşver ya valla herkes yaptıklarıyla anılıyo iyilik değil kötülükler akılda kalıyo onlar utansın tabi utanma ne biliyolarsa
0 oy
(8,357 puan) tarafından
İki arda kalmis esin gitse bi tur gitmese bi tur oraya bsy diemem bosver iyiki gitmemissin 
(1,243 puan) tarafından
Iyiki gitmemişim esimin cok üstüne gitmişler ben gitsem beni mahvederlerdi döverdi hatta kaynanam

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 420 göst.
0 oy
9 cevap 214 göst.
13 Eylül 2022 Aile kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.
18 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.

404,670 soru

12,122,483 cevap

36,476 kullanıcı

...