0 oy
278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar önceki postumda da paylaşmıştım belirtilerimi bu sefer de ayıptır demesi bildiğiniz benden kahverengi akıntı lekelenme tarzından bişe geldi sizce gebelik var mıdır 

4 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Kız nerden bilelim test aldır yap bi
(102 puan) tarafından
Canım benim fikirlerinizi almak için sordum test almaya alıcam ama sizlerin arasında gayet bilgili olanlar var o yüzden sormak istedim yani insan oğlu merak ediyor yani
(14,201 puan) tarafından
Tamam anlıyorum seni ama leken var bunun için biz bilemeyiz adetin mi baslayacak yoksa başka bir şey mi bunu biz bilemeyiz test yapman en iyisi ondan demek istedim
(102 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunu biz bilemeyiz gidip kan tahlili verin en iyisi
(102 puan) tarafından
Canım benim fikirlerinizi almak için sordum test almaya alıcam ama sizlerin arasında gayet bilgili olanlar var o yüzden sormak istedim yani insan oğlu merak ediyor yani
0 oy
(260 puan) tarafından
Test yap yada kan ver canım belirtileri yanılt biliyor bazen
(102 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim
(260 puan) tarafından
inşAllah hayırlısı istiyor musun bebiş. Bende gecen ay senin yaşadıklarını yaşadım artı mide bulantısı halsizlik falan 10 gün geçti 2 gün lekelenme oldu sonra arkasi geldi adet oldum. Arada 3 defa test yapmıştım negatif çıkmıştı
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Telefona işe bakalım:))) 
(1,529 puan) tarafından
Kız valla birden öyle çıktı parmaklarından bende gebe kalmaya çalışan biriyim inan bıktım biliyormusun belirtilirken testlerden kendi stresimi sana yansıtmam tabi doğru olmadı kusuruma bakma
(102 puan) tarafından
Yani bende insanım tek kendim için demiyorum ama böyle kırmaya hakkın var mıydı ben burada kötü bişe demedim yani Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ne diyeyim başka
(1,529 puan) tarafından
Bacım bu ay 5 gün geciktim doktora gittim ultrason kan tahlili iki aldır bunları yaşıyorum mide bulantısı akıntı aklına ne gelirse trendyoldan gebelik testleri aldım toplu halde hergün yaptım nerdeyse kafa gitti yani senin sorunu görüncede dedim aha benim gibi ya valla zor süreçler Rabbım herkesin dileğini kabul etsin kusuruma bakma valla kırdıysam özür dilerim
(102 puan) tarafından
Anlıyorum seni rabbim gönlüne göre versin inşallah inşallah sağlıkla kucağına bir bebek alırsın
(1,529 puan) tarafından
İnşallah her isteyen alır Rabbım her istiyenin kucağına versin bu belirtilerde eğer yoksa bana gelmesin artık yalancı şüphelerden bıktım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,022 soru

24,395,149 cevap

349,673 kullanıcı

...