0 oy
1,023 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Biri evladını kaybetmiş, biri de erkek değil diye üzülüyor. Allahim sen herkese gönlünde olanı ve mislini ver . Herkesle beraber beni de unutma inşallah.  Çok Amin 

Cuma duası etmiş oldum :)

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Çok haklısın ama ne yazık ki fıtrat olarak böyleyiz duygu ve düşüncelerimiz var ve bazen buna engel olamıyoruz. Zayıfız ne yazık ki.

Oysa ki Allah a kalpten bağlı olsak bu olur mu?

Hayır tabi ki olmaz. Kun fe ye kun.... O ol der ve olur. Hiç bir şey Allah'ın ilminden iradesinden dışarı çıkamaz. Allah öyle istemiş öyle olmuş. Teslimiyet sen ne güzelsin ❤️
tarafından
Öyle tabi. Allahim herseyin hayırlısını versin herkesin gönlüne göre versin
tarafından
Amin.
Gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin inşallah ❤️
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Allah evladın hayırlısını versın, gecen adam anasının bogazını kesmedı mı? Cınsıyetın ne onemı var 
tarafından
Bu profil çok iyi ya ❤️☺️
tarafından
Eskı profılımdı benı herkes bu kadın zannedıyodu :D
tarafından
Benim hoşuma gidiyordu ya simdi görünce eskiler aklıma geldi öyle sessiz sessiz okuyordum yorumları
tarafından
Ya bir de mls vardı nicki oyleydi onu görmüyorum ne zamandır
(6,048 puan) tarafından
He vala kız çok haklısın bende hamilyekn hep hayırlı Saliha evlat olsun dye hep dua ettim
0 oy
tarafından
İşte Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin 9 Kasım da ben evladi mi toprağa koyalı 1 sene oldu inan hiç anlamıyorum cinsiyet merakını gördüm o postu çok üzüldüm çok 
tarafından
Rabbim sana da peygamber sabrı versin inşallah. Gönlünü ferahlatsin ,acını hafifletsin
tarafından
Amin insallah Allah razı olsun ❤️tekrar bir prens annesi olacağım inşallah Rabbım bunu sağ salim kucağıma almayı nasip eder
tarafından
Amin canim inşallah. Vaktinde saatinde hayırla sağlıkla kavuşursun inşallah. Kaç haftaliksiniz
tarafından
19 haftalik olduk❤️☺️
tarafından
Ay maasallah size . Allahim kimseye evlat acısını göstermesin inşallah.
Rabbim şimdiye kadar olan günahlarına acini kefaret etsin hepsini affetsin insallah canım.
tarafından
Amin düşmanıma bile yaşatmasın

Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel duaların için ❤️❤️❤️
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Gerçekten oyle insanları iyi bir dövmek istiyorum 
tarafından
Evet bende valla
0 oy
tarafından
Ah Ahhhh hadi diyelim herkesin gönlünde bı aslan yatar bende kızım olmasını istiyordum oğlum oldu ama asla üzülmedim. Rabbim hayırlısını versin dedim hep . Daha hamileyken diyordum Rabbim hangisi hayırlı olacaksa onu ver diye 
tarafından
Kesinlikle öyle.  Allahim hayırlı olanını versin. Bende ilk bebegimde erkekten yanaydı.  Kızım oldu iyi ki de oldu. Rabbim 13 ay sonra bir de erkek verdi çok şükür
tarafından
Cok şükür :)
0 oy
(803 puan) tarafından
Allahim bizim gibi isteyenlere nasip etsin 3 tup bebek deniyecegim rabbime bazen sitem ediyorum 
tarafından
Etme canım Allah hayırla gönlüne göre versin. Bolca iste ondan işte. 29 yaşında tek tuple ve tedavi ile hamile kaldım düştü 1 ay sonra Rabbim bir daha verdi. Ve kızım 4 aylıkken 1 aylık hamile olduğumu öğrendim bir daha verdi. Kalbini bozma bolca dua et
(803 puan) tarafından
Hayırlısını nasip etsin diye dua ediyorum
tarafından
İnşallah herseyin hayırlısı hayırlı vakitte olur
Allah kucağını doldursun hayırla sağlıkla
(803 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim
0 oy
(5,203 puan) tarafından
Bide ilk çocuğu olacakmış gerçekten üzüldüm yazık rabbim böylelerine evlat veriyor bide yorumlarda okudum kadın psikolojim iyi değil, kaldırmıyor falan diyor şaka mı bu,o doğacak çocuğa da şimdiden üzüldüm evlat beğenmiyorlar bide 
tarafından
Yani Rabbim in işinden sual olmaz ama veriyor onlara gözünü sevdiğim ne diyelim
0 oy
(1,919 puan) tarafından
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. İnsan önce hayırlısını isteyecek herşeyin. 
tarafından
Amin amin evet canım.  Allah bizleri evlatla sinamasin
0 oy
tarafından
Gönlünden erkek geçer ama olmadı diye üzülmek çok acı birde kendi karnında taşıyor 
tarafından
Yani yapı demek ki
0 oy
(3,512 puan) tarafından
Rabbim sanada hayırlı sağlıklı rabbimin yolundan ayrılmayacak bir evlat versin canım şu yönden düşündüm hamile olduğu için farklı düşüne bilir  ben de farklı duygular hissetmiştim o zamnlar ona yordum tabi doğunca iyi ki kız olmuş der eminim kimseyi kınamamak gerek
tarafından
Allah razı olsun canım.  Çok şükür benim bir kızım bir oğlum var. Allah hepsine sağlık versin. Kinamadim üzüldüm hemde çok
(3,512 puan) tarafından
İşte insan oğlu varken beğenmeyiz yokken de isyan ederiz Allah onu da sevindirsin derim sadece
0 oy
(13,785 puan) tarafından
İki postu da gördüm çok üzücü gerçekten cinsiyete uzuleni görün aklıma gerek arkasi erkek olursa o kız sevilmediğini dibine kadar yaşar diye düşünüyorum 
tarafından
Siz iyi misiniz acaba ben kizim olck diye ayrim yapiyorum demedim hayalimdeki degildi dedim yoksa farkindaysanz ona asla zarar gelsin istemem dedim oyle bir yazmissinz ki yani ben hamile halimle agladim benim bundan sonra oglum olsa eminimki kizimin sevgisi ondan fazla olck ben hic kizim olmasn demedim ve asla cinsiyet ayrimi yapan bir insanda deglm sadece erkek cocuk kiyafetlri ne bileym oyuncaklari hosuma giderdi esimle paylasamycgm seyi sizinle paylasmak istedm ama baya abarttnz anlamak yerine
(13,785 puan) tarafından
Belli olmaz canim var öyle analar oğlum da oğlum veya kızım da kızım diyen
(13,785 puan) tarafından
Bak bunu düşünmek ayrı kızım olacağını duyunca üzüldüm demek ayrı bana da hamile kalmadan hep oğlum olacakmış gibi gelirdi öyle hissederdim ama kızım oldu hiç bi zaman oğlum olsun kızım olsun demedim sağlıklı hayırlı bi evlat olsun benim için yeterli hiç bi zaman da üzülmedim düşünmedim bile
tarafından
Yok ben olacağını sanmıyorum. Benim de gonlumde erkek vardi ilk kızım oldu çok şükür 13 ay sonra oğlum oldu. Ama kızım bambaşka kızım yani canımın içi ilk annelik tecrübem ilk heyecanım ağzımın tadı o . Bende yaşadığım için öyle olacağını düşünmüyorum. Ama kiz dediklerinde de üzülmedim yada başka bisey hissetmedim çok da sevindim ona da. Rabbim sen herseyin iyisini bilirsin diye
(13,785 puan) tarafından
Herkesin gönlünde bisi vardır kuzum ama dediğim gibi üzüldüm ettim demiş ondan yani tek derdi Kıyafet olsun erkek şeyleri giydirsin nolcak neden mi giydirdin diyecekler
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bence o kadına çok haksızlık ettiniz ya  kadın içinden hep erkek geçtiği için afallamiş  sadece erkek istiyordum dememiş  hep erkek hissetmiş   yani erkek olsa ve üzülse kiz istiyordum dese  gene aynı tepkiyi verirlermi çok merak ediyorum 
tarafından
Verirlerdi diye düşünüyorum mesele cinsiyet ayrımı değildi orda gönlünün razı gelmemesiydi insanlar da ona göre yorum yaptı.
(1,331 puan) tarafından
Bana öyle gelmedi ya nedense kız istemiyorum demedi bilmiyorum yada herzamnki gibi aşırı iyi niyetliyim
tarafından
:))) yani o post başlığı bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim olunca haliyle ... insanlar da ona tepki verdi evlada üzülür mü insan diye
0 oy
(2,564 puan) tarafından

Bende gördüm bu postu hatta yazmıştım çok sinir bozucu ya :ermm:

tarafından
Kiz hortlatma sabahki postu :)))))
(2,564 puan) tarafından
Olsun daha yeni sayılır ben yeni gördüm 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
tarafından
❤ Yerim seni
(2,564 puan) tarafından
Canimm benim (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Üzüldüm yazan kadın kendini erkek çoçuk piskolojisine sokmuş. Beklemediği şeyi duyunca şaşkınlıkdan, ve yetersizlikden üzüntüye girmiş. Ki, zaten Anne olmak kendini her konuda yetersiz görmek. 

Zamanla alışacaktır.
(3,370 puan) tarafından
İyi anne olamayacağını düşünmüştür muhtemelen.
Ben kadının yazdığının geçici birşey olduğunu düşünüyorum.
Böylelerine Allah çoçuk veriyor yazısına daha çok üzüldüm. Zaten kafası karışık bir anne. Bunları okuyunca daha beter olur. Onun yerine geçecek, sen iyi anne olacaksın yazmak zor değildir bence.
tarafından
İyi de annelikle ilgili tereddutu yok ki hanımefendinin, bildiğin kız olacak diye üzülüyo agliyo yani, başka anlam çıkarmıyorum ben bundan
tarafından
Aşkın kadın demiyor ben kendimi yetersiz hissediyorum açıkça belirtiyor üzüldüm cinsiyetine
(3,370 puan) tarafından
Eminim çoçuğunun küçük kımıldamalarını hiis etmeye başlayınca, zamanında niye  böyle düşündüm diye üzülecektir.
tarafından
İllaki öyle olur sonuçta evlat bu
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Yine haklısın çok amin 
tarafından
":)) günaydın bebeğim
(7,106 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar bebikom

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 451 göst.
6 Mart 2020 Diğer kategorisinde ⚘GüLoM⚘ (2,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,055 puan) tarafından soruldu
+5 oy
20 cevap 792 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,858 puan) tarafından soruldu

410,999 soru

12,368,958 cevap

42,236 kullanıcı

Kategoriler

...