0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yaşında oğlum var ne yapsam yemek yemiyor iştah yok zorla yediriyorum zayıfladı sürekli hastalanıyor çok tukeniyorum benim gibi olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(439 puan) tarafından
Benim kiZ yaşına kadar bogazlidi 13 aylık olduktan sonra yemeği çok az yiyo iki lokmadan sonra asla yemiyo 1 aydır böyle mecbur bazen süt veriyorum
(92 puan) tarafından
Benim de aynı canım ne yapacağımı şaşırdım artık yoruldum herşey yapıyorum yemek istemiyor anca oyunla veriyorum bı sekilde
(439 puan) tarafından
Bende valla zar zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
En son 10 da az bisiy kahvaltı yaptı kaç defa yemek pişirip getirdim yemiyor. Artık sinirden ölücem yemin ederim bağırıyorum ister istemez 1 haftadır böyle nasıl aç kalıyorlar aklım almiyor
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Mesela benim çocuklarımın iştahı çok yerindedir çok iyi yerler Bir 3 yaşında diğeri 4,5 yaşında ama zayıflar Yani herkes diyor ki bu çocuklar yediğine göre kilo alsaydı obezite dahi olurlardı Ama yok mesela kiloları küçük kızımın normal büyük kızımın biraz normalin altında Ama yok almıyorlar vitamin kan her şeyi yerinde artık ben de sağlıklı olsunlar da gerisi hiç diyorum şükür hastalanmıyorlar da işte anne olarak kilosunu takıyorum ister istemez

Sen de istersen bir doktorla görüş kanına vitaminine bir baktır ir de bazı balık Yağları falan var doktorla görüş bunları kullan istersen iştah açıyormuş Hatta duvar saati diye bir kullanıcı var Onun bir postunu gördüm Geçenlerde kızın iştahı açılmış İstersen bir bak yaşına uygunsa kullan sen de

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 76 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (776 puan) tarafından soruldu

409,809 soru

12,320,657 cevap

38,946 kullanıcı

Kategoriler

...