0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bugun doktor kontrolum vardı gittim kaynanamı aradım hal hatır sormak için herneyse kontrolden geldim dedim 15 den 15 e cagrdı artık yaklaştığım için dedim onada aman ne gerek var boş yere benzin parası dedi doktorlar hep öyle diyor sinir etti beni siz olsanız napardınız

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynanam olacak mahluk her kontrol sonrasını burnumdan getirdi. Allah'ın belası, tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidiyorum diye azarliyordu ya hamileyim daha hastanelere gidiyorum diye doktorlar zarar verir kafasında biz hiç gitmedik  çocuğa birşey olsa bizden kurtulamazsin dediği oldu...... alt üst oturma saçmalığına he dedirten vicdana tüküreyim ben. 
-Reklam-
0 oy
(19,520 puan) tarafından
Herşeyimi söylemezdim. He der geçerdim. 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bütün hamileligim boyunca iki doktora gittim canım hem özel hemde araştırma hastanesinde hocaya gitti oda özel sayılır yani 15 güne bir giderdim bütün hamilelik boyunca  bir biri bir birine son haftalar haftada bir gittim 6 yılın sonunda hamile kalmışım eşimde çok üstüne düştü ,bence bebeğin söz konusu neden gereksiz olsun bizmkide özelde yapma doğumu demişti eşime ne fark edecek diye karımla çocuğumun hayatı söz konusu üç ve kuruşun ne önemi var neresi iyise nerde daha sağlıklı yapacaksa orda yapsın doğumu  demişti bu kayinvaldeler hep böyle bizimkine de kalsa doğuma devlete git ne var demişti de eşim kızmıştı 
0 oy
tarafından
Benimde kayinvalidem öyleydi çok gösterme kendini derdi onu dinlemezdim çünkü bebeğim erken doğdu zaten iykide dinlememişim şimdi hicbirsey diyemiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 268 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 696 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 791 göst.
0 oy
34 cevap 485 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu