Bugün içimi dökmek istedim size Dün dışarda az bi işim vardı kızlar gelirken pazarın içinden geçdim belki bişey alırım diye aklıma sebzelere bakdıkça alır çeşit çeşit yemekler yaparım dedim tam almaya yeltendim oğlumun hiç durmadığı sürekli ağladığı ve bir dk bile susmayışı geldi bilirsiniz benim 3 çocuğum var 2 si gene öyle böyle duruyo da 3 aylık olan çok aşırı ağlıyo hiç bişeye hevesim kalmamış benim nasıl olsa yapamıyorum diyip ne almak istesem yada ne yemek yapmak istesem hemen gidiyo hevesim biliyorum oda büyüyecek ama hiç bu kadar zorlanacağım aklıma gelmezdi ev işi zaten unuttum gece yapıyorum ama oda ne kadar olursa içim hep huzursuz evi dağınık gördükçe kimsem yokki 1 saat çocuğa baksın çok yanlızım annem hep çalışır ona laf edemem eşim desen zaten bacak tutmuyo zar zor yürüyor benim durumumda olan varsa az yazında dertleşek biz kadınların sonu nolcak dersiniz
Canım benim hepimiz o zamanlardan geçtik inan ki benim kızım o kadar zordu ki 9 ay boyunca ağladım kızım hem kolikti hem Alerjik hemde yumurtalıklarında kist var sürekli hastanedeyiz ağlamaktan göbeğinde fıtık çıkmış ilk 9 ayımız gece gündüz hastanede geçti ama tek duam çocuğumun sağlığı düzelsin inşallah yeter dedim çok şükür şuan 15 aylık oldu ama inan hala çok zor 2 gündür hiç uyumadım 15 aylık oldu yeni yürümeye başlıyor baş ağrısıyla iş güçle elini tutup biraz ben biraz eşim gezdiriyoruz benimde yanımda kimse yok annem kanser hastası gelemedi hiç sezaryenli halimle çocuğumu banyo yaptırır diğer çocuğumla ilgilenir üstüne yemek ev işi yapardım gecenin 3 4 ü acillere gider 2 gün hastanede kalırdık çok çok zor zamanlar geçirdik inan eşim bile bebek deyince aman Allah korusun artık olmasın diyor o hale geldik ama hamdolsun şuan zorluğu olsada o çığlık çığlığa ağladığı günler ağlamaktan göbeği kanadığı günler geride kaldı hamdolsun. İnan hepsi geçecek sadece sabır canları sağ olsun Rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah amin hepsi büyüyecek inşallah gönlünü ferah tut inan o kadar zor bir 9 ay geçirdim ki yemin ederim sanki ömrümden 10 yıl gitti ama çocuğumun elinin ayağının tuttuğunu gördükçe şükrediyorum Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah. Herşey geçecek ferah ol için daraldıkça aç Kuranı Kerim dinle inşallah içine ferahlık verir ❤️❤️ kızım şuan 15 aylık inan hala yemek yemeyi çiğnemeyi bilmiyor ne versem ağzından tükürüyor artık günde 3 kez sebze çorbalar yapıp püre yapıp biberonla zorla içiriyorum bunada şükür diyorum yapacak bişey yok şuan inan mutfakta oturuyorum kızım odada babasının yanında duruyor ama ben odaya girince başlıyor ağlamaya eşimde sen mutfakta dur diyor çünkü başım ağrıyor kızımda kucağımda gezmek istiyor diye arada gelip mutfağa oturup yarım saat kafa dinliyorum yapacak bişey yok Rabbim yardımcımız olsun inşallah amin.
Allah yardımcın olsun bacım ben 1 taneyle zor yetisiyorumherseye büyüyünce rahatlarsın artık canlari sağolsun
Hepsi gecicekk
1,441,259 soru
23,690,792 cevap
310,925 kullanıcı